| aLyNuSh a întrebat:

Am fost cu o fata 2 ani. In acesti doi ani am trecut prin multe, printre care am fost si inselat de cateva ori.Dar orbit de dragoste am trecut peste. Acum suntem in relatii bune.Ea este cu un baiat mai mare ca mine, deci mai matur cu servici etc. Sunt de vreo.6-7 luni impr. De ceva tip (1sapt-2) Iesim des afara impreuna cu prieteni, si ba ma musca etc..se joaca cu mine. In seara asta am iesit doar noi doi. (Mentionez ca si eu am prietena). Si cum se face cum nu, ma musca de gat..ca un preludiu etc..Nu m-am opus, pentru ca-mi placea si inca tin la ea putin. Au decurs lucrurile mai departe pana la sex. Apoi mi-a zis ca ii este dor de momentele astea si ca ar vrea sa se impace cu mine dar nu stie cum sa faca cu prietenul ei si..ca am si eu prietena si nu stiu ce. A ramas sa mai vorbim. (Fata are 17 ani, 19 eu). Eu sunt de parere ca nu, deoarece cum face acum cu prietenul ei poate face si cu mine, avand in vedere ca ma mai inselat. E buna alegerea mea? (Inca tin la ea)

Răspuns Câştigător
| FataCareRadeDinOrice a răspuns:

Asta e, nu ai ce sa faci. Da, e buna alegerea ta. Vorba ta, ai fost "orbit". Cateodata trebuie sa gandesti cu capul, in situatii din astea, nu cu inima, pentru ca daca faci asa, vei ajunge rau oh go on Din ce spui tu acolo, e ea mai curvulita, scuze ca iti spun asta. Tine'te de prietena ta si incearca sa o uiti, o vei uita cu timpul.
Ochii care nu se vad, se uita. E adevarata zicala.

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Alegerea ta e foarte buna. Daca continui cu ea ar fi o prostie.

| mona a răspuns:

Se joaca cu tine, asa ca ai grija sa nu ramai si fara prietena si fara ea

| D3X73R a răspuns:

O relatie se bazeza pe incredere si respect bine inteles si dragoste(ma refer la sentimentul in sine nu la actul sexual).Din cate ai spus tu... Dragoste este, incredere nu prea, respect banuiesc ca este, deci eu as fi de parere ca nu, decat sa suferi mai incolo mai bine ramai cu actuala si o sa-ti fie mai bine.

| andreeaadeeaaa a răspuns:

Ii place sa se joace cu tine. Te vede vulnerabil in fata ei. Ai grija pentru ca totusi s-a ajuns la sex si sa nu te desparta de prietena ta din razbunare ca nu te impaci cu ea.

| DeeaMarry a răspuns:

Chiar foarte buna, dupa parerea mea.
E clar ca nu mai poti avea nici o farama de incredere in ea, iar o relatie fara incredere nu poate dura mult.
Dar nici tu nu esti "usa de biserica", din moment ce si tu ti-ai inselat actuala prietena. Gandeste-te la cat ai suferit tu pentru fosta. Merita ea sa pateasca acelasi lucru?