Din moment ce ea s-a despartit de tine, eu zic sa astepti sa vezi daca te va cauta, dar iti dau un sfat ca sunt fata, daca vedem un baiat in limba dupa noi ne facem de cap cu altii, pentru ca stim ca cel care ne iubeste ne va astepta sau ne va intelege dar daca te vei arata indiferent, eu sunt convinsa ca se va intoarce la tine, nu o mai suna, nu te mai interesa de ea, daca are nevoie de tine arata i ca nu esti disponibil etc. daca vei face asta o vei recuceri si asa vei cerifica daca mai simte ceva pentru tine, daca nu reactioneaza dupa o perioada de timp inseamna ca te a uitat si trebuie sa te obisnuiesti si sa cauti o fata care sa te merite. Te pup si multa bafta:*:*:*
Daca ea a renuntat la tine inseamna ca vrea sa caute intr-o alta relatie ceva ce tu nu ii poti oferi. Nu ai cum sa o recuceresti. Totul depinde de ea. Iesi din viata ei si las-o pe ea sa decida. Daca te iubea suficient de mult nu facea acest pas fara sa vorbiti si sa te faca sa intelegi care e problema.
Dragostea cu fotza nu se poate, deci daca te-a uitat nu are rost sa mai incerci caci si daca o recuperezi nimic nu v-a mai fi ca inainte. Daca te-a lasat pentru altul inseamna ca nu tinea chiar atata de mult la tine, nu te-a apreciat caci altfel nu se uita dupa alti. Daca vrei si simti, poti sa vorbesti cu ea dar eu sunt de parere ca nu merita, fete mai gasesti si care sa te iubeasca cum meriti.
Pai tu esti prost inseamna.
Ia-ti gandu' de la ea, nu te merita.
Te-a lasat pentru altu', deci nu erai bun pentru ea, ea are de pierdut.
Stai linistit.
Daca e nevoie uit-o .
Pastreaza o relatie de buni prieteni daca vrea si invata sa-i faci in ciuda.
O viata frumoasa.
Ba numai o suna numai o baga in seama numai vb cu ea...fi ca un om matur numai nte ruga de ea si asteapto sa vina la tine...si fii un baiat destept casa fii mai tare si mai perfect ca cel cu care tea parasit
si asa o sa poti sa te bucuri din nou de iubire sfatul meu nu stiu daca merge dar sal incerc
Ls întreabă: