| Pyskiss a întrebat:

Am fost cu o fata 8 luni. Timp in care ne certam,ne impacam etc.
Intr-o zi mi-a zis ca s-a saturat sa ne tot certamwinkingSi vrea sa punem capat.(Fiindca eram eu gelos).
Mi-a zis:"Nu mi vremea inca,te plac sincer da nu cred ca ne potrivim,nu o sa fiu cu alt baiat ca nu mai vreau"
Nam mai vorbit cu ea o vreme si parca imi dadea sperante false:S
O conv:Eu:Faina poza pe fb, Eabig grina stiu chiar merge ai incercat?, Eu:Nu! ...Pe poza scria(El:Cum sa ii spun ca o iubesc,Eatongueur si simplu o faci,Eltongueot sa exersez cu tine?,Ea:da,El:Te iubesc!,Ea:Si eu te iubesc acum fugi si spune-i`ohappy,El:Tocmai am facut`o:X)
Am zis ca nu merge, ea zicea ca merge garantat, dar doar daca stiu ca aceea fata ma place 100%.
Eu:Si tu cat la % ma placi(asteptam sa zica 100%, sperantele)
Ea:Acum? 60%straight face
Eu:Tre sa ies bye...(nu am mai intrat 7 zile pe net, nu am vorbit cu ea nimic)
Apoi am aflat ca a plecat in fiecare zi se tineau cursuri cu tineri, intre 12-18 ani. si am aflat ca o prietena de a ei a intrebat-o daca ii impreuna cu un baiat de acolo,si ea a zis:nu inca!
Nu mai vrea sa fim impreuna,o plac darstraight face...
Un sfat. nu chestii de genu cautati alta, fiindca de cautat pot cauta sa stiti! Dar eu pe ea o iubesc. si mar distruge daca as vedeao cu altul, sau mai bine zis ca m-a mintit... Funda

Răspuns Câştigător
| Dianaㄨ a răspuns:

Cel mai bun sfat pe care sa ti-l dau este sa o lasi. Daca este inteligenta si te placea cu adevarat isi va da seama singura de greseala. Daca nu, nu te merita. E logic, nu?
Oricum dragoste cu sila nu se face si, chiar daca se face nu veti avea o relatie stabila si de durata.
Las-o singura sa realizeze. Poarta-te frumos cu ea, dar nu-i da semne evidente ca o mai iubesti.
Vei vedea daca se intoarce sau nu!

O zi placuta,
http://educatiasexuala.ucoz.ro/

4 răspunsuri:
| OannaAnna a răspuns:

Incearca sa o uiti flirtand cu alte fete. cine stie poate vei gasi fata perfectawinking

| cristi73 a răspuns:

Pai vorbeste cu ea, fa-o sa rada..etc, daca nu o sa mai intri cu zilele pe net si nu ii mai dai nici un semn ea o sa creada ca esti ocupat sau plecat pe undeva, eu cred ca, cand a zis 60% ori nu ai cucerito tu complet ori vroia sa zica 90%, sti si tu ca fetetele se lasa mai greu, daca tu nu faci primul pas si nu le abordezi cu curaj ele nu o sa te bage in seama.

| SkyDream a răspuns:

Stii am avut ceva asemanator cu prietenul meu, ma geloza si imi facea isterici pentru ca imi scriau baietii pe net si fiindca intr-o zi mi-a sunat fostul, de doua ori certindune definitiv am facut prima pasul la impacare iar a treia oara nu am mai facut nimic pentru ca eram dezamagita complet in el, se facea indiferent mie imi era dureros insa peste o zi am inceput sa constientizez ca viata e frumoasa si chiar daca m-a parasit mai sint si alti baieti ce doresc sa fie cu mine, insa il iubeam pe el si ma minteam ca nu si stii am inceput sa cred in asta sa nu vorbit primul poate ca nici nu mai eram vreodata impreuna dar acumk totul e bine(am in vedere ca daca o sa faci primul pas o sa inteleaga ca o iubesti si procentul va creste big grin dar fii hotarit du-te si ia-o in brate si spune-i ca nu are incotro fiindca o iubesti si nu o sa o lasi in pace)

| Pyskiss explică (pentru SkyDream):

Ma refuzat de 3 ori... Spune ca ma place.Si am mai trait odata o experienta acum 5 luni cand neam mai certat nu am mai vb cu ea, si ea a fost pusa de colege sa fie cu altul impreuna doar ca sa o enerveze pe alta la care ii place de acel baiat, si in timpul ala cat am fost amcii a fost cu altul dar am acceptat-o asa.si nu stiu ce sa fac