| Marian_8649 a întrebat:

Am fost cu o fata aproape 9 luni de zile, in care chiar zicea ea ca au fost minunate, am fost la mare.etc o gramada de chestii... ultimile 2 luni maxim nu ne-am mai vazut atat de mult si atat de des(zilnic 5-6-7 ore) iar ei cica i s-a luat sa stea in casa. ori ca se vedea cu mine 2 h ori ca statea singura in casa era acelasi lucru(asta mi-a zis). mi-a spus ca e constienta ca nu mai gaseste baiat ca mine nici in 1000 de ani dar nu ma mai iubeste, s-a obisnuit asa si s-a plictisit sa nu ne mai vedem ca inainte.etc.stie ca o iubesc si ca am iubit-o mai mult decat orice pe lume, acum sufar enorm pentru ea.ca nu mai suntem impreuna dar nu am ce sa fac. mi-a zis ca i s-a luat si i s-a pus pata. ea s-a gandit numai la cele 2 luni care nu au fost atat de extraordinare precum celalate.ma intelegeam extraordinar de bine cu parintii ei, etc, a fost de vis, chair ea spune, dar s-a scarbit asa pe parcursul astora 2 luni.intotdeauna cand gresea cat de mica era greseala, o liuam asupra mea numai sa fie bine, dar ea s-a gandit doar la ce a fost greu...credeti ca va regreta vreodata ca a renuntat asa de usor la cineva care era trup si suflet pentru ea?cryingfunda)

6 răspunsuri:
| nuta a răspuns:

Parerea mea proprie si personalatongue
din vina ta nu au mai fost acele 2 luni la fel?
indiferent din a cui, important e sa o repari
ink nu e tarziu
tanjeste inca dupa atentia ta
tu doar trebuie sai reaprinzi sentimentele
gandeste'te ce i-a placut cel mai mult in relatie, ce moment a facut'o cea mai fericita, si readul la viata
fai o surpriza care sa-i arate ca poate fi ca la inceput, sa poata iar sa te iubeasca
mult succes

| MeMyseIf a răspuns:

Hmmm.ca o iubesti n-am indoieli dar nu sunt sigura daca cu dragostea pentru ea nu exagerezi.Adica,chiar cit de tare n-ai iubi o persoana trebuie sa ai limite legate de comportament, gesturi etc.fiindca de altfel devine insuportabila relatia...Nu stiu de ce, dar presupun ca erai aproape obsedat de ea si inca mai esti, lucru care a inceput s-o enerveze si s-o plictiseasca. Sfatul meu e sa fii ceva mai relaxat si sa nu dai toate emotiile pe fata, ia-te in miini, analizeaza situatiile care au fost cu ea si vezi cum te-ai putea schimba ca sa fie mai simplu pentru amindoi.Bafta!

| Pufi02 a răspuns:

Se vede ca o iubesti dar nu te-ai gandit ca poate ai sufocat-o? Parerea mea este ca o relatie nu se strica din cauza unei singure persoane, amandoi sunteti la fel de responsabili pentru asta.
Incearca sa o recuceresti prin gesturi simple si incearca sa nu o sufoci si incearca ca atunci cand o recuceresti sa puni putina indiferenta. Daca asa nu merge incearca sa o uiti, chiar daca e mai greu la inceput poate iti va fi mai bine asa si gandeste-te ca toate se petrec cu un scop.Si raspuns la intrebarea ta, da va regreta si chiar daca nu o va face acum o va face cand va da de greu si va vedea ca nu mai esti tu langa ea sau cand va vedea ca urmatorul partener o va lasa exact asa cum a facut ea cu tine.
Sper ca t-am ajutat.
Mult succes si nu uita ca toate trec:*

| Marian_8649 explică:

Nu am sufocat-o deloc credeti-ma.la fel a fost si ea, a fost o relatie bine inchegata, dar deh daca asa a vrut. i-am zis sa ne vedem sa vorbim ca doi oameni cu capul pe umeri, dar mereu ezita, sau cel putin asa facea acum cateva zile, acum nici nu vrea sa auda. ea e genul de fata ca daca i s-a pus ceva pe creier asa ramane, indiferent cine a fost de vina, indiferent cine ce a facut.treaba ei.eu nu o sa mai caut, ca mi-a zis ca nu mai poate fi nimic.acum ea o sa traga concluziile cand va vedea cine i-a fost mereu aproape.

| Marian_8649 explică:

Mi-a zis ca are nevoie de o pauza sa vada ce insemn eu cu adevarat pentru ea, dar aseara mi-a zis ca de fapt ii e bine asa, poate sa iasa cand vrea afara, sa faca ce vrea(de parca am tinut-o eu sechestrata). niciodata nu i-am interzis sa iasa afara. i-am mancat din palma, am facut orice si am renuntat la multe, mi-am calcat pe orgoliu de multe ori. ea niciodata nua facut asa ceva.

| Madutamady a răspuns:

Sincera sa fiu este o intrebare cam dificila. Poate ca isi va da seama cat de pretios esti si veti fii din nou impreuna, daca nu treci peste vor fi mult mai multe fete in viata ta. Dar timpul va rezolva totul.