anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am fost cu o fata si ne-am despartit. Acum sunt cu alta fata pe care credeam ca o iubesc, adica nici eu nu stiu daca o iubesc sau nu. Dar stiu ca, cand vorbesc cu fosta (am ramas prieteni) parca tresar, cred ca inca o iubesc. Sa mi-o scot cumva din cap sau sa ii zic ce simt si poate o sa mai fim impreuna? Voi ce ziceti?

4 răspunsuri:
| apostolrazvan10 a răspuns:

Salut cyb3r fai ce iti zice inima ta daca crezi cai bine sa va impacati, inpacativa ca nu strica bafta sper ca te-am ajutat

| Iadhira a răspuns:

Din ce ai relatat tu acolo eu am inteles asa: tu esti cu o fata fata de care ti-ai cam pierdut sentimentele pentru ca ai continuat sa tii legatura cu fosta prietena care te-a prins din nou in mrejele ei. In primul rand, nu ar parea corect fata de actuala ta prietena sa o parasesti, insa daca asta simti, spune-i ceea ce ai patit si poate va fi de acord, daca nu ii vei frange inima, asta e se mai intampla! Insa inainte de asta, fii sigur pe ceea ce simti pentru fosta prietena, aminteste-ti de ce v-ati despartit si cantareste bine situatia. Nu te juca cu inimile fetelor ca s-ar putea sa suferi tu dupa. Succes!

| Ana_4223 a răspuns:

Asta nu inseamna neaparat ca o iubesti,poate mai exista un sentiment de simpatie ceva,sau pur si simplu un sentiment pe care nici tu nu il cunosti si nu iti dai seama ce e,si acel sentiment nu se manifesta prin gelozie,ci doar prin tresarirea inimii,deci in orice caz un sentiment ciudat,iar acest sentiment ciudat apare dupa o dragoste destul de mare, care in general s-a terminat cu o deceptie din partea acelei persoane. daca vei fi gelos cand vei afla ca fostei tale prietene ii place de un baiat sau ca ii face ochi dulci cineva, eu zic ca ar trebui sa stai si sa iti pui in balanta sentimentele tale pentru fiecare pentru ca nici actuala ta prietena nu are nici o vina ca tu inca mai tii la fosta, dar nici tu nu esti vinovat, si de cat sa stai langa cineva pe care nu il iubesti mai bine singur. nu? succes.fa ce iti dicteaaza inima

Răspuns utilizator avertizat