anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am fost cu o tipa doar pentru sex, timp de vreo 3 ani.In acest timp am avut si unele pauze,dar de fiecare data reluam legatura. Exista,ce e drept si ceva implicare afectiva din partea la amandoi,ca nah, o facem de 3 ani.Problema e ca ea vrea sa punem punct de tot, iar eu nu vreau.Nu vrea o relatie cu mine sau ceva in genul, mi-a spus pur si simplu ca nu mai vrea o legatura de genul asta.Eu nu vreau sa ne oprim,pentru ca imi place prea mult ce fac cu ea d.p.d.v. sexual, ma atrage maxim.Cum as putea sa o conving sa continuam?

13 răspunsuri:
| Dariusuu a răspuns:

Tu ai nevoie de o păpușă gomflabilă e exact ce-ți trebuie.
Nu are suflet și nici sentimente.

Ce zici?

| grab a răspuns:

"tipa doar pentru sex, timp de vreo 3 ani"

Acum fii civilizat si mai lasa-i si pe altii.
Tu cauta-ti alta care vrea si ea un baiat ca tine, sigur mai gasesti. Daca nu gasesti spune-i ei ca e macar asa datoria ei minima morala sa iti faca reclama la gun prin anturaj pe acolo si sigur iti pica ceva. happy

Succes!

PS: E grasa?

| andu16 a răspuns (pentru grab):

O cunosc destul de bine, si iti spun sincer ca nu e genul de fata care sa o faca cu tot orasul.Am fost primul pentru ea, si cred ca si singurul.E o fata cuminte.

| andu16 a răspuns (pentru grab):

Si nu, nu e grasa deloc, arata chiar foarte bine :X

| grab a răspuns (pentru andu16):

Prietene mi-aduci aminte de vorba unui batran:

"Tata, f 00 te - o, f 00 te - o dar mai uita-te si-n ochii ei!"

Cam asta trebuie sa incepi sa faci tu, sa vezi si mai sus de buricul ei, si sa nu ma iei la misto sa zici ca DA, vad mai sus, are sanii mari. Mergi pana in mintea ei si cucereste-o si acolo!

Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!
Daca ea nu mai vrea, iti vezi de treaba ta si gata.
Totusi care este cauza care a dus la aceasta respingere?
Sa stii ca o relatie nu se bazeaza doar pe sex, trebuie sa existe sentimente acolo. Poate s-a saturat!
Te pup!

| gingergirl1 a răspuns:

De ce mai bine nu iti iei o ***** daca vrei decat sex?! Si-a dat si fata seama de ce statea cu tine! Tu "o iubesti" doar pentru forme nu pentru suflet s.a...

| Alyxutza001 a răspuns (pentru gingergirl1):

Fetelor nu-l credet'ti, cand stai cu o fata doar pentru sex nu stao atat de mult timp. Problem la el e ca ea nu vrea sa mai continue si el tine la ea asta e problema!

| andu16 a răspuns (pentru Alyxutza001):

Da,am recunoscut. Exista si ceva implicare emotionala, insa nu asta e principalul motiv pentru care nu vreau sa terminam.Imi place prea mult ce fac cu ea, simplu, m-am obisnuit sa o am.Si nu are sens sa ne gandim sa avem o relatie serioasa, pentru ca pe noi ne leaga doar sexul, comunicarea e 0.Stiu ca e ciudat faptul ca desi nu avem prea multe sa vorbim unul cu celalalt, nebunia asta tine de 3 ani, insa asa a fost sa fie, iar eu mai vreau sa fie.Asta e problema, eu mai vreau sa continuam, ea nu, si nu stiu cum sa o fac sa se razgandeasca.

| Alyxutza001 a răspuns (pentru andu16):

Sa ii spui si ca ea chiar inseamna ceva pentru tine, si daca spui ca e fata cuminte incearca sa te implici si emotional pentru ca o fata ca ea nu cred ca o sa mai gasesti asa curand, vreau sa sspun ca sa iti ofere tot ce vreiwinking

| losseru a răspuns:

Pai incearca si tu sa o iubesti, ofera-i mai multa atentie, poate asa o sa-si dea seama ca nu vrei sa fii cu ea doar pentru pat ci si pentru ceva emotional, romanic, prosteste-o si tu cumva.winking

| Oviiyy a răspuns:

Nu ai cum. trebuie sa te hotarasti ce vrei, daca vrei sa fii cu ea, fi! daca nu las-o ca oricum va pleca. eu am avut astfel de relatii si s-au dus din motiv ca era doar sex.

| Lavlav a răspuns:

Pai cred ca s-a cam saturat, poate vrea si ea o relatie afectiva si frumoasa, totusi sunt 3 ani ( e o groaza). Trebuie s-o intelegi, vrea pe cineva pe care sa iubeasca si ea la randul ei sa fie iubita.