E clar că dacă ţi-a zis asta ea iubeşte pe altcineva, evit-o... şi cautăţi alta, mai bine ai incerca să o uiţi, dar trebuie să aibă un motiv pentru care s-a despărţit de tine... nu?
E foarte greu... daca nu mai vrea sa fie cu tine inseamna ca nu te mai iubeste. Si sa-i fii prieten o sa-ti fie prea greu, gandeste-te la cum o sa simti ca innebunesti cand n-o mai poti mangaia ca inainte, n-o mai poti saruta etc. Stiu ca doare, dar e realitatea: trebuie s-o uiti si sa mergi mai departe. Daca intr-adevar mai exista o urma de speranta sa nu se strice totul, va veni ea la tine sa va impacati, chiar si daca e cea mai orgolioasa din lume. Si nu e chiar greu sa mergi mai departe, desi cam pare: gaseste o fata care sa te atraga fizic macar la fel de mult ca ea si petrece cat mai mult timp cu dansa astfel incat sa te simti bine. Nu zic ca o sa incepi neaparat sa ai sentimente pentru a doua fata, dar o sa vezi ca o sa dispara incetul cu incetul cele pentru prima. Stiu ca te doare, dar fa efortul asta pentru binele tau si chiar si pentru al ei, gandeste-te ca daca mai tine la tine chiar si ca la un simplu amic nu i-ar placea sa stie ca suferi.
Eu o vad pe ea foarte rece si astazi cand a sp sa ramanem prieteni super buni i-am sp.ok
si cand a coborat din masina i-am zis eu ca o iubesc, apoi mi-a dat vreo 5 mesaje ca ce fac unde sunt si etc
Se temea sa nu faci vreo prostie din suparare poate, ca fata stiu ce inseamna sa iti mai pese de un baiat pe care totusi nu il mai iubesti. Nah ce sa zic, iti urez succes
Eu zic ca nu poti sa fii prieten cu o persoana pe care o iubesti!
E foarte greu sa stii ca ceea ce a fost odata totul pentru tine, acum e o simpla prietenie. Eu nu pot ramane prietena cu o persoana pe care o iubesc.
Pai...pff...uite.fa-ti o prietena noua.asa o s-o uiti.si eu am fost in situatia asta[:-l].dar mi-am zis: fratee nu ma merita.de ce sa plang si sa sufar ca proasta[pardon de expresie]?!, cand pot sa incep sa iubesc pe altcineva. daca chiar nu o poti uita fa-o geloasa, vorbeste si tu cu toate celelalte fete si fi indiferent asa o sa vada ce a pierdut..eu una asa trec peste.pentru ca si eu sunt in aceeasi situatie.hai bafta!
Nu stiu...sunt in aceeasi situatie...incearca sa o eviti si cand acest lucru este inposibil.incearca sa ii areti ca si ca amic ii esti alaturi
linarkfts întreabă: