anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am fost cu o tipa virgina, si nu am reusit prima data sa fac o penetrarea cu penisul, pentru ca o durea si am incercat cu degetul, si am socos degetele pline de sange. Oare putea sa fie la menstruatie si sa nu fi fost virgina? cu toate ca nu avea tampon, dupa aceea am incercat sa o facem si nu am reusit o penetrere totala decat a 3 oara, dar in prima data cand am facut-o cu ea, a rezistat sa facem doua numere, dar nu erea penetrata total, nu stiu ce sa cred erea virgina? a doua zi cand am facut doar un numar, am observat ca am avut o mica pata de sange pe pantaloni de la ea, e posibil sa ai mai curga sange si a doua zi? nu stiu ce sa cred, Fundita

Răspuns Câştigător
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Normal ca a fost virgina!

8 răspunsuri:
| lyrics a răspuns:

Sangerarea la dezvirginare variaza de la fata la fata.
la altele poate sa nu existe, la altele e mai abundenta.
daca nu ai reusit sa o penetrezi, si ai simtit si u ca e mai "stramta" probabil era virgina.
e posibil sa sangereze si a doua zi
tongue

| Dramaa a răspuns:

Duap cum spui tu eu zic ca a fost virgina. Sangerearea poate fi chair si a treia oara...

| Ririru a răspuns:

A fost virgina.
Ce naibii o tot ti "oare a fost?" straight face. n`ai incredere in ea?happy

| Zenithf a răspuns:

Saraca fatuca, isi da tot ce are mai scump pentru un bagabont, si bagabontul se intreaba dupa aia ca "o fo', nu o fo'". thinking
Du-te invartindu-te, te gandesti numa' la tine, imi pare rau sincer pentru ea, ca nu o meritai. straight face

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am uitat sa mentionez, fata aceasta are 18 ani si eu i-am propus sa facem sex, si a zis ca este virgina si sa mai asteptam, iar dupa doua saptamani de cand ne-cunoscusem si eream impreuna, am facut sex, si de aceea aveam oarecum indoieli, pentru ca trecuse timp putin.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si dupa doua saptamani de cand ne-am cunoscut, am facut sex, pentru ca eu i-am propus, si ea a, aceptat si de aceea aveam mici indoieli, pentru ca erea timpul cam putin si nu stiu, oricum ea are 18 ani.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Duthe la psiholog ...esti varza.

| valy_7158 a răspuns:

Du-te frate asa ai ajuns sa chinui fata ma mai bine ai dadeai cu limba ca era mai bine pentru aman2 te sal mai invati si u de la alti cu experienta