| Lexy ♥ a întrebat:

Am fost cu prietenul meu 3 ani si jumatate, acum 1 saptamana am fost plecata la mare el nu a putut merge dar a fost de acord sa merg doar eu (am fost cu serviciul), cat timp am fost la mare nu prea am vorbit cu el la telefon ca zicea mereu ca e nervos ca are anumite probleme si ca o sa imi spuna ce are cand ma intorc.Eu l-am intrebat daca are pe altcineva si mi-a spus ca nu, dar i-am spus sa luam o pauza si abia atunci mi-a spus ca are pe altcineva, nu am mai vobit cu el dar urmatoarea zi el m-a sunat si mi-a spus ca o stie pe acea fata de 1 saptamana si ca a iesit cu ea 1 data la o terasa, si ca ii pare rau de ce mi-a facut.Si m-a sunat toate zilele asta ca asa imi spuna ca el inca ma mai iubeste si ca stie ca si el il iubesc, ca ii pare rau si ca el s-a despartit definitiv de acea fata si ca acum e singur.Am vorbit si cu prietenul lui cel mai bun si mi-a spus ca intr-adevar o stia de 1 saptamana pe fata aceea si ca s-a despartit de ea.Eu nu mai inteleg nimic, sunt bulversata.Nu inteleg ce a vrut sa faca... voi ce parere aveti?

10 răspunsuri:
| elasexygagica a răspuns:

"a fost de acord sa merg la mare"ia stai putin? tu trebuie sa-i ceri voie sa mergi la mare fara el?

| answer a răspuns:

Daca tu te increzi in cel mai bun prieten al lui si daca de cate ori esti plecata, el va face in felul asta iar pe tine nu te deranjeaza, atunci iarta-l! Dar vezi sa nu plangi mai tarziu!

| consiliera a răspuns:

A incercat-o si a vazut ca nu e ceea ce vrea, s-a intors tot la tine.Nu stiu cum te simti:ori folosita sau importanta.Tu stii ce simti pentru el si ce planuri ai.

| RobertTmroo a răspuns:

In viata se mai intampla ca pentru o perioada de cateva zile cei doi implicati intr-o relatie sa fie nevoiti sa stea departe unul de celalalt, asa cum ati fost voi, tu ai fost plecata cu serviciul, asta nu e un motiv de suparare, iar daca doua persoane se iubesc si se respecta, atunci pot sa treaca cu succes peste perioada respectiva, dar ca el a iesit cu altcineva, in sensul de intalnire, ca poate "pica" ceva..., pentru mine asta arata ca el este un om care nu te iubeste precum ti-ai dori tu sa fi iubita, nu are loc in inima, sufletul lui numai pentru tine, stiu ca nu e placut ce a ce iti spun, dar chiar asa este, eu sunt sigur ca el va mai face asta si data viitoare cand va avea ocazia...
Trebuie sa iti faci ordine in ganduri si in suflet, astfel vei lua decizia potrivita, bazeaza-te mai mult pe faptele lui (analizeaza totul pana acum de cand sunteti voi impreuna), si nu te baza pe vorbele lui...
Bafta in toate si sa stii ca intr-o relatie, prietenie,..., totul depinde de cei doi imlicati, degeaba trage doar unul in acea relatie, fericiti nu vor fi amandoi, poate chiar e mai bine ca ti-a aratat acum o parte din personalitatea lui, astfel vei sti daca te poti baza pe el, daca el este persoana pe care ti-l doresti sa iti fie alaturi...
Zi faina sa ai happy!

| Ofiintă a răspuns:

Nu stiu cum te-a putut inlocui pur si simplu pentru o fata pe care abia o cunostea, nu are rost sa te impaci cu el daca nu mai vrei sa ai parte de inca de... ori de aceste obisnuinte ale lui

| Byankaa66 a răspuns:

Te`a inselat. Eject.

| bitzullycka a răspuns:

Pai iti dau un sfat...nu il ierta pentru ca asa ii dai cornite si o sa faca asa mereu si o sa zica ca tu o sa il ierti de fiecare data si daca o stie abia de o saptamana si iese deja cu ea inseamna ce e prost sa lase o relatie de 3 ani pentru una de 1 saptamana...cel putin asta e parerea mea

| cabac a răspuns:

Daca a calcat strimb o data o va face din nou.

| drdre a răspuns:

Ai grija! Peste 4 ani ti se poate intampla la fel si suferinta va fi mult mai mare.Tu il cunosti mai bine si sti daca merita sa-l ierti!

| mary_6507 a răspuns:

Dragutza mea probabil tu ai prietenul totusi gelos ca altfel nu tear iubi! iel t-i-a zis sa te duci la mare asa fel incat sa nu-ti " restrictioneze acest lucru " iel simptinduse foarte prost pe partea cealalalta! iel acasa dormind iar tu la distractie! iar el a incarcat sa se"razbune" iarta-l ca te iubeste baiatul! si
Un sfat nu mai faceti asa unul doarme iar altul sa se distreze!