| anonim_5109 a întrebat:

Am fost cu un baiat 1 an si ne-am despartit acum cateva luni. El acum ma ignora si nu prea imi mai vorbeste. Suntem in aceeasi clasa in ore ma priveste. Am avut o discutie pe messenger si mi-a zis ca lui inca ii pasa de mine si ca nu o uitat ce o fost intre noi. Daca tine la mine de ce se poarta asa indiferent? thinkingsad

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

BUna, poate inca tine la tine dar vrea sa faca pe indiferentul ca sa iti arate tie ca nu ii pasa si sa se prefaca ca nu mai simte nimic pentru. tine; nu vrea sa iti dai seama ca de fapt mai simte ceva pentru. tine de aceea probabil te ignora si face pe indiferentul, sa nu se arate afectat de despartire. Dar fi si tu indiferenta ca indiferenta doare!

3 răspunsuri:
| irina20 a răspuns:

Poate te ignora pentru ca nu stie ca sa-ti spuna...sau e posibil sa se joace cu tine.Incearca sa vb cu el, daca si tu mai simti ceva, spune-i.Nu cunosc motivul despartirii voastre, si cam atat pot spune.

| Bab a răspuns:

Probabil inca te iubeste dar are o atractie fata de alta fata si te ignora pe tine arata-i ce a pierdut nu-i mai da atentie

| masly a răspuns:

De cida ca nu te mai poate avea, sau poate mai tine la tine da iai gresit u cu ceva si nu poate calca orgoliul lui. u ce ai vrea sa ramaneti ce mai buni prieteni? cat timp el inca mai tine la tine asta nu se poate intamplatongue Vorbeste cu el si intreaba-l dc.