Iti garantez ca in momentul in care vei cunoaste un baiat care sa te faca sa l uiti pe cel cu care ai fost doi ani! ok?
Am trecut si eu prin asa ceva cu o fata. am mai vb si cu altele, le plac dar nu simt nimic special. poate se comporta diferit, special fata de alti baieti cu tine. si de asta nu mai poti iubi pe altcineva
Inteleg ce simti tu. Eu am stat cu un baiat aproximativ un an, cu impacari si cu despartiri. M-am despartit de el din cauza ca ma inselase, dar am suferit ingrozitor dupa el.
Plangeam tot timpul, si nu puteam sa mai vad pe altcineva ca un posibil iubit. Ii refuzam pe toti care ma placeau si le spuneam ca mai bine ramanem amici.
Un an de zile mi-a fost foarte greu, insa a aparut un baiat care m-a facut sa iubesc din nou. Problema la tine este aceeasi care a fost si la mine. Trebuie sa apara persoana potrivita, care sa te faca sa te indragostesti din nou si sa uiti trecutul. Cel putin la mine asa a fost. In momentul de fata fostul nu mai reprezinta nimic in viata mea. Bafta pe mai departe! Si incearca sa dai sanse baietilor din jurul tau, incearca sa analizezi si sa cunosti mai bine!
Ti-ai gandit ca poate mai ai sentimente pentru cel de care te-ai despartit!? Gandeste-te ca poate inca il iubesti pe el si de aceea nu poti simti pentru altul ceva! Sper ca te-am ajutat
E simplu tie iti pare rau ca te-ai despartit de el de aceea nu mai simti nimic pentru altcineva dar vei uita de eu si te vei indragosti de altcineva peste un timp de zile.
Mutubal întreabă: