Recunosc ca e destul de greu sa uiti pe cineva, dar nu imposibil.Cred ca cel mai bine ar fi sa-ti gasesti un prieten...alte metode? Umpleti timpul liber cu alte chestii de ex:iesiri in oras cu prietenii, invatat, distractie, orice te face sa te simti mai bine si sa iesi din aceea stare, caci asa usor usor poti ajunge la depresie...
Problema ta e ca mai mult ca sigur esti o persoana solitara si depresiva!
Ca sa il uiti ar trebui sa scapi de aceste stari!
Cum? Iesind cu alti prieteni, un alt anturaj, exploateaza-ti un hobby, mergi in tabere, etc, numai NU STA SINGURA!
Singuratatea e un dusman atunci cand avem nevoie de ajutor!
Mult succes!
Si.eu.trec.acum.prin.acelasi.lucru.doar.ca.la.mine.a.fost.o.relatie.de.6.luni...si.eu.plang.dupa.el.zi.si.noapte...dar.am.invatzt.ca.pot.sa.plang.oricat.dar.nul.mai.aduc.inapoi.cel.mai.bun.medicament.e.sati.spui.in.minte"era.un.dobitoc.nu.ma.meritat.niciodata" o.sa.vezi.sunt.alti.baieti.care.te.merita.mai.mult.inceraca.sa.te.distrezi.sa.uiti.de.el.sa.fi.putin.rea.sa.te.dai.la.altii.sti.chestii.de.genusa.iesi.la.film.si.la.activitati.in.aer.liber.cu.prieteniicrede-ma.sunt.alti.baieti.in.lumea.asta.care.te.merita.mult.mai.mult.decat.acelasucces:*sa-mi.spui.daca.merge:*te. pup:*