anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am fost cu un baiat 2 saptamanilaughing stiu ca nu e mult dar eu tineam la el de vreo 3-4 luni.si chiar am luptat pentru el. si pana la urma am fost cu ellove struckin alea 2 saptamani totul a fost minunatlove struck vorbe frumoase, iesiri in oras, plimbari pe plajalove struck totul perfect pana ne-am despartit ca asa a vrut.pe moment nu m-a afectat dar dupa 1 luna am inceput sa ii simt lipsa. apoi am intrat intr-o stare foarte nasoalaworried in fiecare seara plangeam dupa el[stiu ca e aiurea] ma uitam la poze cu mine si el si citeam mesaje pe care mi le-a trimis, scriam poezii de dragoste. au trecut 9 luni iar eu inca ma gandesc la el si la ce s-a intamplat ca si cum ar fi fost ierisad chiar nu stiu ce sa mai fac ca sa mi-l scot din cap. Ce-ar trebui sa fac? Ce ma sfatuiti?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Recunosc ca e destul de greu sa uiti pe cineva, dar nu imposibil.Cred ca cel mai bine ar fi sa-ti gasesti un prieten...alte metode? Umpleti timpul liber cu alte chestii de ex:iesiri in oras cu prietenii, invatat, distractie, orice te face sa te simti mai bine si sa iesi din aceea stare, caci asa usor usor poti ajunge la depresie...

3 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Problema ta e ca mai mult ca sigur esti o persoana solitara si depresiva!
Ca sa il uiti ar trebui sa scapi de aceste stari!
Cum? Iesind cu alti prieteni, un alt anturaj, exploateaza-ti un hobby, mergi in tabere, etc, numai NU STA SINGURA!

Singuratatea e un dusman atunci cand avem nevoie de ajutor!

Mult succes!

| deya_7686 a răspuns:

I_kyss_yu id pentru cine vrea sfaturibig grin

| ioanas_8417 a răspuns:

Si.eu.trec.acum.prin.acelasi.lucru.doar.ca.la.mine.a.fost.o.relatie.de.6.luni...si.eu.plang.dupa.el.zi.si.noapte...dar.am.invatzt.ca.pot.sa.plang.oricat.dar.nul.mai.aduc.inapoi.cel.mai.bun.medicament.e.sati.spui.in.minte"era.un.dobitoc.nu.ma.meritat.niciodata" o.sa.vezi.sunt.alti.baieti.care.te.merita.mai.mult.inceraca.sa.te.distrezi.sa.uiti.de.el.sa.fi.putin.rea.sa.te.dai.la.altii.sti.chestii.de.genutonguesa.iesi.la.film.si.la.activitati.in.aer.liber.cu.prieteniihappycrede-ma.sunt.alti.baieti.in.lumea.asta.care.te.merita.mult.mai.mult.decat.acelawinkingsucces:*sa-mi.spui.daca.merge:*te. pup:*