anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am fost cu un baiat 4ani(sa zicem, asta nu s-a putut numi relatie)acum am renuntat de tot la el. As putea sa il iert daca el ma tradat? ma lasat de multe ori pentru altele.si vedea ca nu merge cu ele se intorcea din nou la mine.acum m-am saturat si nu il mai vreau.

8 răspunsuri:
| Alcyon a răspuns:

Foarte bine ca nu-l mai vrei.

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Asta doar tu stii. Nu ai cum sa il ierti atat timp cat nu intelegi de ce a facut asta, si nu vei intelege niciodata. Nu il vei ierta, il vei uita

| spiridusuanonim a răspuns:

Nu te supara cati ani ai? trebuie sa fi putin prostuta, daca ai vazut ca te-a inselat si tu l-ai iertat el a continuat ca stia ca tu ai sa il ierti

| Hakuouki a răspuns:

Serios? Pentru asta trebuie sa ne intrebi pe noi? Acuma te-a folosit 4 ani, ce mai conteaza 10-20 de acum in colo?

| AndyLavy a răspuns:

Si atunci? lasa.l si gata.intrerupe orice lagetura cu el. daca il ierti isi va bate joc in continuare de tine, ca si pana acum. sunt atatia baieti, ai de unde alege.de ce ai sta langa unul care te fce nefericita?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ne intrebi pe noi sau era adresata tie?
1. De ce l-ai accepta in viata ta?!
2. De ce nu l-ai accepta in viata ta?
Fa-ti o lista cu avantaje si dezavantalele relatiei tale cu el. Si apoi vezi unde te situezi.
Eu nu o sa iti spun ca acest stimat domn te foloseste, tu ar trebui sa vezi asta. Iar daca il accepti in viata ta, inseamna ca nu ai suferit suficient, nu ai fost umilita suficient(nu ti-as rezolvat sentimentele pentru el, dar chiar si asa ar trebui sa ai ceva mai multa stima de sine si sa nu ai fii bataia lui de joc).
Toate cele bune.

| NoRegretsxx a răspuns:

Ai putea sa il ierti desigur. Intrebarea e..esti atat de bleaga incat sa o faci?

| RedDeath a răspuns:

Nu ai mai putea sa il ierti, si de o faci, ti-l nenorocesc! Ce?! Vrei sa fi carpa lui in continuare?! Cand mai vine la tine, trage-i una [ alegi tu unde big grin ] si il lasi balta.
Nici sa nu il mai bagi in seama, sa te porti de parca nu exista, e invizibil, nici sa nu ii mai raspunzi la nimic, pur si simplu! Iti cauti alt baiat care nu va fi chiar asa un prapadit! Un animal in calduri ipocrit!
Deci, nu ai voie sa il ierti, da-i pace si vezi-ti de viata! De se intoarce si insista, ti-am zis ce sa-i faci!