Eu cred ca doar se distreaza cu tine, incurajat de faptul ca ii permiti diverse chestii pe care nici o fata nu i le-ar permite (sa te pipaie, desi spui ca aveti doar o luna de relatie). In mod normal, nici o femeie n-ar accepta dupa o luna de relatie intimitati asa de mari, asa ca el face cu cine ii permite, fara prea multe implicatii.
Buna, cu parere de rau spu nca nu.Nu tine la tine, nu te iubeste, cel putin asta da de inteles. O persoana care te iubeste ar face publica relatia, nu ar sta atata pe ganduri cand l-ai intrebat daca vrea sa va impacati, adica ce atata sa se gandeasca? Glumea cu tine atunci cand te pipaia, nu din dragoste, asta nu e dragoste, daca iubesti pe cineva te comporti altfel si de fata cu toata lumea nu doar cand esti doar tu cu varul tau, e ciudat; poate asa e felul lui dar nu ii permite sa faca ce vrea cu tine si sa faca chestii de acest gen.Mai bine nu il mai baga in seama si daca simte ceva pentru tine, te va cauta el sa va impacati!
Eu cred ca totusi tine la tine. Dar ii e rusine sa iasa cu tine pe strada " nu vreau sa te jignesc", Stii cum sunt unii baieti din diferite anturaje rad de el., Si poate de aia.
Probabil cand ati fost impreuna multi si-au batut joc de el ca cu aia ai stat si chestii ridicole
Tine la tine dar este prea "cocos"sa iti arate asta si poate se gandeste ca vai ce o sa zica ala daca ma combin din nou cu ea, oare o sa-si bata astia joc de mine? asta este in mintea lui
Succes:*
Salut si mie mi s-a intamplat asta cu o fata dar mai bine ar fi sa treceti cu vederea peste ce a fost
beausingurlamasamea întreabă: