Uite incerca sa o pui pe o prietena de a ta care o cunoste si el sa vorbeasca cu el ceva gen ce faci etc. si el va zice bine u? si ea sa zica uite vorbesc cu Flor. si roaga-te la dumnezeu ca el sa ii ceara id-u tau daca nu baga u id-u si discuta cu el dar nu ii spune din prima ce vreai asteapta o zi 2 vorbiti si dupa poate face el primul pas ca sa iti pastrezi si u mandria de fata
Pai eu una asa zice sa ii bagi id si mai vb cu.ramanetii prietenii chiar daca nu mai sunte`ti impreunaa:*
bafta!:*
funda
Am fost si eu in aceiasi situatie dar baiatul a avut foarte multe iubite si am suferit enorm si mi-am dorit f mult sa fiu cu el...acum suntem impreuna, asta dupa 4 luni. daca chiar il iubesti vb cu el, incearca sa ai mai mult tupeu dar daca stii sigur ca nu mai aveti nici un fel de sansa in a mai fi impreuna nu te chinui si incearca sa gasesti pe altu.iti spun asta din experienta
Da,ar trebui sa-i bagi id`ul.Sa vorbiti asa, diverse, sa nu`si dea seama ca inca il iubesti...Ba chiar arata`i ca esti fericita, dar nici ca ti-ar displacea sa va impacati.Ai grija insa cum formulezi, sa nu pari disperata.Mult succes! :*
Pai daca iti place de el, il poti lasa in pace... daca il iubesti ai putea baga id lui si poate vorbiti si va impacati.
ioana2200 întreabă: