anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am fost cu un baiat destul de mult timp.azi era aniversarea noastra.2 anistraight face Am vorbit pe mess si am vrut sa ne impacam. dar el mi-a zis ca e cu alta fata. o prietena de-a mea.Nu stiu ce sa mai fac.il iubesc enorm de mult, mi-as da si viata pentru el.chiar nu stiu ce sa fac. ajutati-ma va rog. dati-mi niste sfaturi.cum pot sa-l uit? Ce pot sa fac?! nu am nici o ideesad Help me! :*

7 răspunsuri:
| buldog a răspuns:

"Am fost cu un baiat"...si de ce nu mai esti? Daca cearta a aparut din partea ta, nu cred ca ar trebui sa te mai gandesti la el, pentru ca tu esti cea care a gresit. Daca aveai motiv sa o faci, atunci nu mai privi in urma si mergi mai departe(stiu ca este greu de facut si ca este usor de dat sfaturi, dar crede-ma ca merge si ca timpul rezolva tot). Daca el a pus capat relatiei cu tine, nu stiu daca mai poti face ceva. Oricum, daca ti neaparat sa te impaci cu el, urmareste relatia lor si cand sunt pe cale sa se desparta, sau cand el este suparat din cauza ei, fi acolo pentru el! Fi sprijinul lui si totul o sa fie bine! Nu va fi greu sa astepti daca il iubesti cu adevarat!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred ca ar trebui s-o termini cu el! d:

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Incearac sa te distrezi mai mult. fa ceea ce-ti place tie! si ignora-l cat mai mult. evita sa vorbesti cu el. si posibilile"intalniri"prin oras, scoala, cluburi!

nu mai frecventa locurile in care mergeati impreuna!

asa cum a zis si Mariiax daca te iubea cu adevarat nu se combina cu o prietena de-a ta. poate vrea sa te faca geloasa...nu tb neaparat sa crezi ca pana acum a profitat de tine!
si nu-l mai fa sa creada ca vrei sa va impacati, ca suferi dupa el, ca inca il mai iubesti! mult noroc:-Dkiss

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am uitat sa mentionez ca sunt cu el in scoalastraight faceAvem clasa una langa alta.Si noua lui prietena e cu noi in scoalastraight face Il vad in fiecare pauza.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai daca invata exact langa clasa ta incearca sa stai mai mult in clasa...sau cel putin sa eviti sa-i vezi pe ei impreuna ca asta va fi cel mai dureros pentru tine! dar totusi...sa nu faci prostia de a te muta din clasa aia, scoala aia doar pentru ca el invata in scoala cu tine sau langa clasa ta.incearca sa-ti gasesti si tu un alt baiat care poate va reusi sa te faca sa uiti de el! totusi eu iti tin pumnii stransi si sper ca el sa-si de-a seama de ce a pierdut si sa se intoarca la tine!:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si.asa cum a spus si buldog. poate vei putea sa-i fii alaturi intr-o zi cand el este suparat, a patit ceva rau si at tu ar trebui sa fii langa el pentru ca cu siguranta sfaturile tale ii vor fi folositoare si in acele momente va simti ca ii esti alaturi, ca inca iti mai pasa de el...

este important si acest lucru(de multe ori la mine a avut succes partea asta cu sfaturile)dar.acum nu stiu ce gen de persoana e el, ce gen de persoana esti tu. poate esti un pic mai timda sau.nu stiu pentru ca nu te cun.

asa cum am mai zis. daca nu se va intampla sa-l ajuti vreodata cu niste sfaturi at ce-l mai bine este sa-l eviti, sa-ti gasesti un alt baiat.ramane sa decizi tu singura ce vrei sa faci! stiu ca nu e usor, ca e mai usoar sa vorbesti decat sa pui in practica dar totusi iti urez mult noroc! sa treci cu bine si peste astathumbs up:*

| Mariiax3 a răspuns:

Daca te`ar iubi cu adevarat nu s`ar combina cu alta.mai ales cu o prietena de a tastraight face incearca sa-l uiti.probabil de 2 ani profita de tinestraight face Si eu is in aceeasi situatie. dar incerc sa trec peste asta.iesi cu prietenii, razi cat mai mult. daca te intalnesti cu el, trebuie sa fii indiferenta! Succes! :*