Ce incurcatura si cata suferinta ai reusit sa provoci singura...
Nu-ti ramane decat sa-l cauti si sa-i vorbesti.
Privindu-l in ochi.
Cu toata rusinea si jena,cauta-l.
Baiatul tine mult la tine daca se poarta asa,in ciuda comportamentului tau smintit.
Sterge prostia aia de pe facebook,imi imaginez cutitele pe care le-o fi simtit in suflet bietul baiat,lasa sa vada schimbarea si pe urma,cauta-l,spune-i ca vrei sa-l vezi, ca aveti de discutat.
Ca sa se comporte in felul in care a facut-o, inseamna ca el spera sa realizezi ce greseala ai facut si asteapta sa te intorci la el.
Fii sincera si poate vei castiga, nu mai sta sa suferi si sa-ti plangi de mila!
Si eu cred ca vei castiga!
Haide, fa-ti planul si treci la treaba!
Sa te vedem iar cu zambetul pe buze!
E simplu, invita-l la un cafe... si de aici ii poti spune ca il vrei inapoi.
nu neaparat direct. incearca sa-i trezesti starile pe care le avea cand era cu tine. "iti mai amintesti. etc"
Daca il vrei inapoi lasa jena si rusinea si calca putin pe orgoliu tau si spune-i ca iti lipseste si ca ai vrea sa aveti sansa sa incepeti din nou. Ai gresit fata de el asa ca fa tu primul pas si poate ca el o sa fie dispus sa-ti mai dea o sansa.
Buna Adelina!
Ce poti sa faci tu in privinta asta este sa-ti ceri scuze chiar daca respectivul nu s-a suparat. Asta crezi tu dar el nu vrea sa-ti arate pentru ca te-ar face sa-te simti relativ Penibil. Spune-i adevarul si el daca ar vrea sa-va mai impacati o s-o faca dar daca nu nu. Nu-ti poti obliga pentru ca l-ai ranit. Pune-te in Locul lui. Nu trebuia sa-l crezi pe fostul. Daca erai sigura si stiai ca acel baiat cu care ai fost 2 luni e un tip ok. Nu trebuia sa-l crezi pe celalalt cu care ai fost 4 ani.
Roaga-l sa te ierte si spune-i tot ce simti, si fa-l sa inteleaga ca starea de pe facebook a fost doar un impuls. daca te iubeste cu adevarat, te va ierta
E foarte simplu de procedat, invita-l la un suc in orasi si incepeti sa povestiti, adui aminte de timpul petrecut impreuna etc.si pe urma ii spui direct ce simti in continuare pentru el, o sa vezi ca veti fi din nou impreuna.Multa bafta
AlexEjmecheru întreabă: