| unaaa a întrebat:

Am fost cu un baiat m-am despartit de el cum as putea sa mai fiu cu el si nu stiu daca ma place?

3 răspunsuri:
| GdX a răspuns:

Deci intrebarea ta e total aiurea pe undeva pe acolo lipseste o virgula un punct ceva o alta formulare nu poate fi? Tu ce intelegi prin: "despartit de el cum as putea sa fiu cu el", sau " sa mai fiu cu el si nu stiu daca ma place" Reformuleaza, pentru ca daca citesti intrebarea direct nu are logica, am inteles ce vrei sa spui dar suna aiurea rau.

| mafy_liviu_54848 a răspuns:

Eu spun ca ar trebui sa incerci sa Ii amintesti de toate cele petrecute in urma toate lucrurile frumoase sa incerci sa faci o schimbare adica sa schimbi vestimentatia moda sa incerci sa fi alta persoana sa ramana surprins uitate in antorajul lui de fete si incearca sa fi asa ce sa mai spun dupa ce incerci aceste lucruri dupa o perioada ce stai numai prin prezenta lui ia-l de o parte si spune-i ma baiatule uite eu vreau sa stau cu tine ca nu te pot uita ...etc sp tot ce simti succes te puup dulce

| chrisswchrissa a răspuns:

Pai il intrebi fara rusine daca te place, si el atunci daca iti va intoarce spatele inseamna ca da. Daca iti este rusine ii spui unei prietene adevarate sa-l intrebe pe acel baiat si ii va da raspunsul prietenei tale.MULT SUCCES!