Buna, pai nu stiu ce sa cred; de ce nu ramai cu prietenul tau ca acum esti cu el si asta e? Sau daca chiar il vrei inapoi pe fostul atunci gandeste-te bine ca poate nu e cea mai buna alegere, depinde de ceea ce simti tu, dar nu lua o hotarare pripita; poate daca il lasi pe actualul iti va parea rau ca poate fostul nu se va impaca cu tine sau poate nu te vei intelege cu el, dar e posibil sa fie si invers; tu ii cunosti mai bine, gandeste-te bine ce ai de gand sa faci, dar nu uita ca nu e bine sa dai pasarea din mana pentru cioara de pe gard!
Sa iti pui ordine in ganduri, sa vezi ce vrei de fapt, si daca cumva se merita sa dai pasarea din mana pe cea de pe gard.
Sa inveti sa te exprimi coerent si sa scrii corect in limba romana. asta in primul rand. cand ai implinit aceasta incercare - iti poti vedea linistita de viata sentimentala.
Spune-i clar ca s-a terminat! Nu il lasa sa isi bata joc de tine. acum ai pe alt cineva si daca s-a despartit o data de tine probabil ca o va mai face din nou. Da-i ignore sa vada ca joci dur si nu il lasa sa vada ca inca mai tii la el. Daca te vrea inapoi sa isi faca zeci de ID-uri sa vorbeasca cu tine asa cum ti-ai facut si tu 10.
Alt ceva nu mai stiu ce sa-ti spun... oricum be tough!
bafta
AndrewTate7789 întreabă: