anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am fost cu un baiat o luna anul trecut.Acum 2-3 zile am mers la varu meu unde se afla si el. A inceput sa se dea la mine si sa`mi spuna iubire, te iubesc si alte chestii.Ne pupam pe obraz da` nimic mai mult nu era nimic intre noi.Intr`o seara a mers nu mai stiu unde cu un alt baiat, iar eu cu versioara lui am mers in alta parte. L`am sunat si mi-a zis cu o voce ceva gen suparata : Ce vreau... si sa-l las in pace. L`am injurat si i-am inchis telefonul.Au trecut 2 zile (in acele zile se dadea la mine) si iar a plect cu acelasi baiat la plaja.Cand s`au intors se purta urat cu mine.Ne-am dus cu totii (eram cu mai multe persoane) la un magazin sa cumparam vin.Inafar de mine mai erau 2 fete.Eu am ramas singura care nu a baut nimic.Si a venit varu meu sa`mi dea si mie sa beau pentru ca stateam suparata pe bordura.Am luat sticla si am dat`o pe gat.Totii baietii se dadeau la mine si la verisoare lu exu`(erau cu totii aproape beti). In aceea seara exu m`a intrebath daca vreau sa fim din nou impreuna si i-am zis nu. El a plecat suparat si s`a asezat pe un gard.Restu baietiilor se dadeau la mine iar eu m`am dus la exu` sa`mi ia apararea.Trecuse un sfert de ora si m`am pupat cu el pe gura. Am facut`o pe o fata geloasa si pe un tip sa saliveze pe acolo laughing. Dupa ce m`am lins 4-5 min cu el s`a dus in casa sa doarma. Iar a doua zi nu m`a mai bagat in seama.Eram sigura cu o sa faca asa. Sper ca ati inteles. Ajutati-ma va rog...Prietena mea cea mai buna mi-a zis ca poate vrea sa`si bata joc de mine.Si eu cred la fel pentru ca de fiecare data cand se intorcea de la plaj, de la plimbare de unde se intorcea el se purta urat cu mine doar daca treceau cateva ore bune si se mai afla afara se dadea la mine. Nu mai inteleg nimic.

6 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Scuza-ma ca iti zic direct.
eu cred ca urmareste sa faca sex cu tinewinking

luciana
| luciana a răspuns:

Adevarata iubire, inseamna mai intai Respect si Admiratie pentru acea persoana si nu gesturile si scenele ce se intampla intre voi. Iubirea innobileaza si aduce dragoste si fericire celor ce o traiesc si nu dorinti de-o clipa care de nu sunt satisfacute,- atrag uratele lui purtari. (datorita poate si gesturilor si faptelor tale). Dragostea se cladeste in timp pe baza de sentimente de pretuire si respect si nu este doar o simpatie la o prajiturica servita in fuga... Dar aceste nobile sentimente se cladesc in timp si cand esti ceva mai intelept si Nu cand copilaros de usor se trece de la o stare de admiratie (ce se da drept iubire) la alta de dispret ce se confunda cu reprosul. Si pentru tine as avea cuvinte de repros pentru ca te porti ca un copil si ca nu sti sa iti meriti respectul de sine. Nu vad cu ochi buni asemenea prieteni ce ii ai, Lucien.

| mada_9093 a răspuns:

Buna! e o poveste interesanta eu zic ca daca il iubesti sa incerci sa il bagi in seama si sa te dai u la el daca nu lasa-l in pace ca e piarderea lui ca tu poti sa gasesti pe altu. dar cel mai bine e sa iti urmezi inima si ce iti spune ea aia sa faci
succes

| mada_9093 a răspuns:

Hey! eu nu sunt de acord cu Ranya si Angeline eu cred ca meriti sa te iubeasca chiar si mai mult dar el in schim nu merita nimic. tu esti prea draguta si cred ca ar trebui sa uiti de el si sa te comporti ca si cum nu l-ai cunoaste.

| Ranya a răspuns:

Pai toti baietii se dadeau la tine probabil pentru ca au vazut cat ai baut si sperau sa abtina si ei ceva. Iar de ex-ul, ...pai daca tu vorbesti asa urat cu el si il refuzi mereu, ce ai vrea? A fost jucaria ta in seara aia, il refuzi, il saruti.Stie ca nu vrei sa te impaci cu el, asa ca e suparat. O sa-i treaca.

| Roikiiii a răspuns:

Deci mai inti citit si intelegeti.Eu cred ca el vrea doar sa vada daca il mai plac sau vrea sa`si bata joc de mine.Cand venea la mine vroia sa`mi puna mana pe sani.