| biancaandreea a întrebat:

Am fost cu un baiat o luna si ceva.Era gelos, posesiv, si uneori dadea dovada de lipsa de bun simt.Ne-am despartit recent. Mi-a ramas la el o carte.Am pus o prietena sa il sune ca sa ne vedem la o anumita ora, dar nu a venit. L-am sunat si a zis ca este acasa si ca are treaba, vorbea indiferent. A zis ca imi da cartea in alta zi. Dupa despartire, mi-a dat ignore.Credeti ca mai merita sa il sun?

5 răspunsuri:
| madalicious a răspuns:

Cu siguranta nu. Cu un asemenea om, nu ai ce sa vorbesti, ca e prea nesimtit, si prea indiferent, eu una, daca as fi avut nevoie neaparata de cartea aceea, m-as fi dus la el acasa, i-as fi cerut-o chiar in fata usii, si as fi plecat, i-as fi dat ignore, si m-as fi prefacut ca nu mai exista, si nici n-a existat vreodata.

| Foxy_3377 a răspuns:

Poate realizezi ca ai pus suflet pentru nimeni si cred ca acum regreti si tu relatia cu el tongue
Normal ca numai merita sa fie sunat happy
O sa ii dai impresia ca inca simti ceva pentru el si el o sa profite pentru chestia asta.
Incearca sa iti faci alt iubit. sau sa iei o pauza big grin.

Bafta >big grin

| HelpBoy a răspuns:

Nu cred ca mai trebuie sa-l suni.

| Axel_9404 a răspuns:

Nu... e un nesimtit.

| Alecsandraa97 a răspuns:

Nu are rost, se vede dupa cum ai povestit ca a fost o "badjocoreala", deci nu te-a meritat. Eu zic sa-l lasi pe el sa faca ce ai vrut tu sa faci. dupa regula asa se facehappy Noroc:*