| Annnneeee a întrebat:

Am fost cu un baiat si ne.am despartit in februarie eu l-am iubit si cand ne-am despartit am fost f sad aqu imi spune ca ma iubeste si ca vrea sa ne impacam eu nu il cred insa un prieten de-al lui imi spune ca el chiar ma uibeste va rog nu jtu daca sa il cred desi nu mai am incredere in el

Răspuns Câştigător
| raisa1993maria a răspuns:

Eu spun sa ii mai dai o sansa. prin asta am trecut si eu atat ca la mine a fost invers eu i-am spus lui ca vreau sa se termine tot din diverse motive, a suferit mult nu se astepta la asta dar apoi tot eu am fost aia care m-am rugat de el zile la rand sa ne impacam si sa ma ierte pentru ceea ce am facut, a fost atat de orgolios nu imi raspundea la tlf la msg la nimic nimic abia dupa 2-3 zile mi-a spus ca e de acord sa ne impacam si de atunci am ramas impreuna, avem 2 ani si 8 luni:X:X:X il iubesc mai mult ca orice pe lumea asta si nu stiu ce as fi facut daca nu m-ar fi iertathappy eu zic sa ii mai dai o sansa, nu ai nimic de pierdut, daca nu se poarta cum trebuie sa e totul la misto pui punct relatiei, scuze daca te-am plictisit:*:* ai grija de tine

5 răspunsuri:
soothe
| soothe a răspuns:

Ce te cosat sa il crezi? Reincepe relatiile cu el si observa-l; bucura-te de prezenta lui insa incearca sa intelegi ce se intampla. Cauta sa iti vezi singura de treburile tale si nu mai baga alti "prieteni" in ecuatie. In viata trebuie sa ierti si sa iei uneori lucrurile de la capat. Fii insa rezervata si cauta sa fii in control asupra ta. Daca mai tii la el, impaca-te si da-i a doua sansa.

| Silviu591 a răspuns:

Care a fost motivul despartirii? impacati`va sa nu mai fii "sad" happy

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Nu as avea incredere in vorbele amicului lui, in locul tau!

Eu am o vorba: unde scuipa unul, vei linge tu?!

Asa si cu el, daca el a ales despartirea acum isi poate batea joc de tine!

Insa daca tu il iubesti, mai da-i o sansa!

| ● Ďعw a răspuns:

Mai dai o sansa sa vezi daca merge.si convingete daca te iubeste sau nu:p.multa bafta:*

| Lorelai a răspuns:

Dar din ce motiv v-ati despartit? Asa a vrut el? Ai mai putea totusi sa ii mai dai o sansa, dar inainte de asta lasa-l sa faca mai mult efort in a arata cat de iubeste, tine-l in suspans un timp, doar trebuie sa te convingi ca chiar te iubeste nu?