| deadangel_1375 a întrebat:

Am fost cu un baiat timp de 10 luni de zile si ne-am iubit enorm de mult dar ne-am despartit si vreau sa il fac sa se intoarca la mine si nu stiu cum dar fara drame va rog mult de tot dau fundita plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzpuppy dog eyes

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmm. Depinde cauza despartirii,daca v-ati despartit din cauza certurilor,sau alte chestii similare,si nu pentru ca,a intervenit altcineva,iata ce poti face. In primul rand,ii poti trimite un mesaj (sau fata in fata ar fi si mai ok) si sa ii spui ca te-ai schimbat,ca regreti cele intamplate,ca nu poti uita ce a fost intre voi. Trebuie sa ii arati ce fericita erai alaturi de el,ca il vrei inapoi si vrei sa fie totu` bine. cheama-l intr-o zi la tine, sau iesiti in oras undeva, vorbiti si cere-i inca o sansa. Sper sa mearga. Multa bafta!

3 răspunsuri:
| ciresik80 a răspuns:

Fa-te frumoasa,distreaza-te, arata-i ca poti trai si fara el, pe baieti ii doare asta

| gicuu1997 a răspuns:

Esi la un suc, ceva, cu el, facetiva prieteni buni, tu gasesteti iubit, si in timp ce stati la un suc el sa vina cu masina ar fi bine, si sa te ia, iar el sa ramina singur, sau cu un prieten daca sinteti mai multi, si sa te vada cum ta saruti cu celalalt pe geam, sau ceva de genu, si te va vrea inapoi, dar daca are pe alta, nu cred ca ai prea multe sanse. funda?

| ozulll a răspuns:

Incearca sa inveti voodoo