| Cristina788 a întrebat:

Am fost cu un baiat timp de 3 luni dupa care ne-am despartit din cauza ca m-a inselat... de fapt sa va spun de unde s-a stricat toata relatia: m-a intrebat daca mai sunt virgina si eu l-am mintit spunand-ui ca da.

Dupa o perioada a urmat sa ma culc cu el, dar nu mi-a zis nimic ca l-am mintit sau chestii de genul asta, adica vreau sa spun ca nu si-a dat seama ca nu mai sunt virgina, dar oricum nici el nu mai era a mai avut si alte fete inaintea mea, dar el macar mi-a spus adevarul! Problema este ca dupa ce m-am culcat cu el a inceput sa se comporte mai urat cu mine, si chiar m-a parasit pentru o alta fata.
Intrebarea este: care a fost motivul de m-a parasit? oare el si-a dat seama ca nu mai sunt virgina? si s-a prefacut ca nu stie, sau m-a parasit din cauza acelei fete?

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, oricum tu nu trebuia sa il minti, trebuia sa fi sincera cu el...eu cred ca el si-a dat seama ca nu mai erai virgina ca totusi e o diferenta intre o fata virgina si una care nu mai e virgina, poate nu a vrut sa iti spuna atunci nimic, ca sa o faca cu tine, apoi te-a lasat. Ori te-a folosit, poate a vrut doar sa se culce cu tine si apoi sa te lase pentru.alta,insa e posibil si el sa se fi simtit prost ca tu i-ai zis ca esti virgina si de fpat nu erai, el sigur si-a dat seama ca nu esti si poate nu a mai vrut sa fie cu tine, nu din cauza ca nu mai erai virgina, ci din cauza minciunii. Dar poate nu e asa, astea sunt variante, ce a vrut de la tine, ce a simtit pentru. tine si de ce te-a parasit, doar el stie, ar trebui sa vb.cu el sa vezi ce si cum.
Te sfatuiesc ca pe viitor sa nu mai mintit in legatura cu virginitatea ta ca nu are rost, pana la urma cand ajungi sa ai relatii intimie tot isi da seama, trebuie sa fie prea naiv sa nu isi dea seama si sa nu se priceapa deloc, dar si asa observi cand o fata si-a inceput viata sexuala.

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Probabil a fost deranjat ca l-ai mintit. Este foarte grav ce ai facut tu si nu cred ca exista undeva pe lumea asta un barbat care sa vrea sa stea cu o femeie mincinoasa.

| PSHYCH8DYLLIC a răspuns:

Hmmm. posibile aman2 intrebari
Deci ca l`ai mintit si ca si-a dat seama. acum depinde si de el, de firea lui
Da eu una nu cred ca aceste era motivu "ca nu mai erai virgina."
MAI DE graba cred ca erai o provocare pentru el, si cand a obtinut ce a vrut dl tine, te-a parasit imediat.
Sau poate te`ai gandit ca in timp ce era cu tine era si cu acea fata?
ca a asteptat sa te culci cu el, si pe orma te-a parasit. poate ca ai fost pentru el doar un lucru.nu ma lua in nume de rau ca zic asa, dar cred ca asta e adevarul ca nu e logic, imediat dupa ce a`ti facut`o sa se comporte urat cu tine, sa isi schimbe "fata". cam dubios. eu cred ca asa e, tinea de mai mult timp relatia cu aia.
Io zic sa il lasi in pace ca el singur se va intoarce la tine ai sa vezi
bFt tongue
P. s si nu plange dupa el ca n`are rost :O nu te-a meritat asa sunt toti baietiii doar pe avantaje

| bianka93 a răspuns:

Ew cred ca te-a parasit din cauza altei fete nu. din cauza ca u l-ai mintit

| eudemonica a răspuns:

A vrut doar sa se culce cu tinewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai aici depinde cum ati facut-o... poate nu i-a placut... sau asta a urmarit sa o faceti dupa care. pastraight face