Si sa intelegem ca nu te-ai mai dus? Mare greseala. Nu inteleg de ce te iei dupa asa persoane. Din moment ce ai o relatie, lucrurile se discuta in cadrul relatiei, respectiv intre voi doi! Ce treaba sa aiba acea asa zisa "prietena"? Nu stiu cati ani aveti dar presupun ca macar maturitatea de a ti-o zice in fata o are. Cred ca te-a mintit si din ce spui se vede si de ce. Nu imi pot da seama cum ai crezut-o din moment de se presupune ca o relatie e bazata pe incredere...
Ai crezuto pe "prietena" ta sau ai discutat cu el? daca nai discutat sunt sanse de 95% sa te fi mintit...cum naiba sa te cheme la un film unde sa fiti singuri si dupa 10 min sa se desparta de tine...
Da, du-te singura la film =]]
De ce va complicati voi existenta cu astfel de probleme?
Pritena nu stiu cui a zis de nu stiu cine, ce si acum eu nu mai stiu ce sa fac...
Chiar nu gasesti o carte buna de citit si tu?
Daca vrei sa-l faci gelos, fa-l! Ce e asa greu de realizat asta? Te fofilezi pe langa el cu altul... cata filozofie!
Multumesc pentru raspunsuri... pana la urma am lamurit totul, asa zisa "pretena" a pus totul la cale.Iar noi doi suntem acum impreuna .