Buna:*
Pai sa stii ca dupa un timp dragostea nu mai e ca in prima zi, probabil a intervenit rutina.si teái obisnuit cu el.Lucruile astea se intampla.iti dai seama ca 2 pers dupa ceva timp nu mai au fluturasii ca in primele zile, cred ca nici certurile nu mai sunt aceleasi.De obicei in primele luni certurile vin de la tot felul de prostioare
Nu de mult la fel mi s-a intamplat si mie, dupa ce m-am impacat cu un baiat pe caree il voiam foarte mult iar alaturi de mine.si simteam ca il iubesc. dupa ce m-am impacat cu el simteam ca nu mai vreau.parca eram plictisiti.stateam langa el si nu simteam abslout nici un fluturas nici o emotie.Nimic!
Dupa ceva timp.neám despartit el spunand ca sunt prea nepasatoare.ca m-am racit fata de el.si ca nu mai sunt la el.
Iar dabea atunci am simtit iar ca nu pot sta fara el.si iar il vroiam langa mine.
Trebuie sa te gandesti bine daca intr-adevar treceti printró pasa mai plictisitoare pe care o sa o depasiti.sau pur si simplu nu mai e la fel.si vrei sa incerci altceva cu altcineva
bafta! te pup:*
Sunt sigura ca inca va iubiti! dar ti se pare normal adica stii ca tine la tine posibil ca te impaci cand vrei cu el si ai vrea "sa scapi"de el dar cand ti se face dor sa vii inapoi.nah aici difera de la persoana la persoana...