| Chrisstine a întrebat:

Am fost cu un baiat timp de 6 luni si apoi i-am zis sa luam o pauza si am fost cu altcineva 3 saptamani.Acum cand i-am spus sa ne impacam, aseara, mi-a dat de inteles ca vrea dar azi cand am vorbit cu el pe messenger :

eu:renunt...ca oricum nu vrei
el: pai e mai bine asa ca eu oricum nu te mai vreau
eu: puteai sa imi spui aseara
eu: sa nu-mi mai fac sperante degeaba
el: pai ti-am zis asa ca sa skap de tine da orkum eu te urask nu te mai vreau niciodata
eu: imi spui niste cuvinte care ma dor si nici macar nu-ti pasa

ce credeti ca s-a intamplat cu el?

Răspuns Câştigător
| gianina14 a răspuns:

Cum sa lasi un baiat pe care il iubesti timp de 3 saptamani singur si sa fii cu altcineva si acum sa vrei sa fii iar cu el. Probabil ca pe el l-a durut asta sau cel putin dupa comportamentul tau si-a dat seama ca nu il iubesti, el nu are de unde sa stie ce simti tu cu adevarat.
Faza proasta este ca nu veti trece prea curand peste asta, si el te va face sa crezi ca te uraste.
Pentru a vedea daca te iubeste poti sa incerci sa il faci gelos si sa vezi cum reactioneaza daca reactioneaza urat inca te mai place daca nu inseamna ca ai fost doar o aventura pentru el si ne fiind cu tine 3 saptamana si-a dat seama ca exista oameni si mai importanti pe lume decat tine in general fete.
fundita?

8 răspunsuri:
| Lacoste a răspuns:

Imi pare rau sa-ti spun dar are mare dreptate.L-ai lasat pentru altul si acum il vrei inapoi? Vad ca tot la sentimentele tale te gandesti, tot la suferinta ta ti-e gandul.Nu ti-ai pus intrebarea ca el a suferit primul?
Si ca sa-ti raspund la intrebare: omul a inteles ce fel esti si a trecut repede peste.

| Chrisstine explică (pentru Lacoste):

Si eu ce ar trebui sa fac acum?:O

| Adinel a răspuns:

E vina ta.Iei pauza cu el te combini cu altul pe urma te in torci la el.Nu e jucaria ta.Scuze ca vb asa cu tine dar sunt sigura ca asta l-a deranjat.Adica el te iubea si thu l-ai parasit iar acum cand vrei sa va impacati el crede ca iti bati joc de el.

| pidgeotto1 a răspuns:

Ori a fost cu tine pe interes, ori nu te iubea, sau poate doar s-a suparat ca ai vrut sa luati pauza

| excelezlabani a răspuns:

A dus vaporul la ecluza

| 3dyTzz a răspuns:

Pai s-ar putea sa nu fie el. sau el a fost cu tine pe interes... nu stiu nici eu.Bft

| alexandra2009 a răspuns:

Pai tu te desparti de el pentu altu, si acum te miri de ce vorbe asa cu tinelaughing

| Chrisstine explică (pentru alexandra2009):

Da.totusi mi-am cerut iertare...mi-am dat seama ca am gresit.si i-am cerut a doua sansa.