Sti e adevarata replica aceea " Pretuiesti un lucru/persoana doar dupa ce o pierzi " A 3... oara e cu noroc asa ca incearca sa te faci fff placuta in fata lui, incat sa iti mai acorde inca o sansa si o va face, daca nu merge nici asta! folosestete de prietenii lui sa ii marturiseasca dragostea ta
Sfatul meu: ia-ti gandul de la el.
E prea prost daca te iarta si a doua oara...
Vorbeste cu el. Arata-i ca iti pare rau, spune-i asta... Spune-i ca el e totu` pentru tine, ca pur si simplu` ce s`a intamplat pentru tine nu a contat absolut deloc... Ca relatsia voastra pentru tine inseamna enorm, asa cum inseamna si el. Ca e singuru` baiat p care il iubesti. :-s
Da lasa'l in pace nul mai rani
cu siguranta nul meriti
in urmatoarea ta relatie sa te gandesti inainte ce iti doresti
Unii nu dau nici macar a doua sansasi u o vrei pe a 3-a? eu in locu lui numa din prima dupa ce mai inselat nu te-as mai fi iertatdapai so mai fai si a doua oara...gandestete de 2 ori inainte sa mai inselisi inainte sa mai iesi la suc cu"amici"ca poate lui nu-i convie si daca il iub ar trebui sati pese si de ce crede el nu?
Du-te la el si pune-te in genunchi! si nu, nu-mi bat joc de tine! trebuie sa faci ceva care sa-l impresioneze cu adevarat ca altfel nu-l mai recapetzi.succes!
Ce sa-ti spun, trebuie sa fii foarte insistenta ca sa te ierte, stii ca mai sunt si barbati care iarta inselarea fetelor, dar sunt tipi care te-ar scuipa in fata, sau ar da cu pumnul in tine, ma rog oamenii sunt absolut de toate tipurile, pur si simplu, inainte de toti, ar trebui sa te schimbi tu, si sa te gandesti intr-adevar la ceea ce vrei de la viata. bafta
Deci in primul rand dc ai acceptat sa fiti impreuna a 2-a oara daca nu tineai la el? si a 2-achestie dc ai acceptat sarutu acelui baiat astea 2 nu se leaga ai vrut o distractie ai pierdut o realtie si un baiat care te iubea...
Sa-ti fie invatatura de minte! nu-ti mai insela iubitul!
nu-ti ajunge unul? vrei doi?
Remusopen întreabă: