Buna! sunt baiat, dar sincer nu prea cred in "friends with benefits" in genere nu exista prietenie dupa dragoste! daca ziceti ca sinteti prieteni asta inseamna ca nu l-ai iubit sau nu tea iubit! in fine daca tu crezi ca asta nu e bine inseamna ca chiar il placi! eu cred ca nu ar trebuie sa mai fii cu el si sai cedez pupici sau ceva de genu! dupa o sa ceara mai multe tu poate o sa o faci din dragoste ceea ce el nu prea cred! in fine bafta! incearca sa-l uiti si sa cauti pe cineva cu care vei putea avea o realtie serioasa!
Pai am mai zis si la alti toata lumea indiferent ca esti fata sau baiat dar totusi la baieti e mai special noi avem asta de cand e lumea cand ne certam c cineva avem obiceiu sa zicem lucruri proaste la nervi ce vreau eu sa zic e ca el a zis ca nu mai tine la tine si din alea pentru ca sa iti arete ca el nu e mai prejos ca tine si sa mergi la el sa iti ceri scuze pentru ce v-ati certat pentru ca el vrea sa iti arete ca din cauza ta sau intamplat certurile desi el te iubeste asta e n-ai ce face eu zis ca va impacati si sa lasati unu de la altu cand va mai certati si o sa fie totul bine.Mult noroc
beausingurlamasamea întreabă: