Interesanta poveste nu stiu ce sa iti zic ar trebuie sa iti vezi de viata ta si sa nu te mai complici in primul rand ala daca isi dorea o relatzie cu tine nu ii pasa de ceea ce zic altii eu asa cred si e corect daca voi 2 va iubiti ce mai conteaza ce zic altii sau ce cred importanti sunteti voi, cat despre fostul faza cu pariul nu stiu ce sa cred poate a zis si el asa ca sa nu fii cu tipu ala D, ar trebuie sa nu mai vb cu nici unu sa le dem ca nu esti asa cum zic ei si ca poate sunt baietii care tin la tine asa cum esti si vor sa fie cu tine idnfierent de ceea ce zic prietenii lor...stii cei al tau e pos deoparte si eu am trecut prin multe am fost cu unu 2 ani neam iubit si akuam nici sall nu ne mai zicek viata e grea dar trece o sa fii fericita, ai girja de tine si nu mai pune la suflet ce zic altii fiecare este frumos in fleu sau si sa stii ca sunt baietii sulfeltisti nu multi dar sunt care se uita la ceea ce este in interior nu al exterior sper sa intelegi ceva din asta nu toti sunt in stare sa aprecieze o fata :*
Ce rost mai are sa aflii despre presupusul pariu... n-ai avea ce face!
Oricum, din toata faza asta tu ai iesit cea mai sifonata, caci nu iti dai seama cand te iau toti la misto si isi bat joc de tine.
Baietasul de cartier cel mai probabil a stat cu tine ca sa aiba de cine rade cu prietenii lui, poate chiar sa o faca cu tine numai de dragul lelii!
Esti foarte imatura...si cam usuratica la unele faze!
Ai grija!
Wow! este interesant ce spui. si imi pare rau ca dai importanta acestor doi nerusinati! Probabil tu nu esti pn ei... si ei nu sint pn tine, sint niste needucati! sint de cartier, fac pariuri pe fete. Draga mea eu sint sigura ca esti un inger, dar nu te lasa prada lor! De acum inainte fii indiferenta, nu privi in partea lor! O sa vezi ca ei se vor simti naspa! Pentru a fi fericita nu trebuie sa privesti in trecut! esi cu prietenele, gaseste-ti un job si viata contiunua! Suucese mari!
Frumoasa povestioara!
In primul rand ceea ce numesti tu "relatie" de 2 sau 5 zile este de fapt o idila!
Raspunsul meu nu o sa te multumeasca dar iti zic sincer sa-i lasi in pace pe amandoi! Si pe cel cu care ai stat 5zile si pe cel de 2 zile!
Nu este deloc bine sa insisti pe langa un barbat care intr-un fel ti-a dat papucii!
Gasaste-ti altul, ai de unde alege!
Bafta!
Scurt pe doi:baietii astia doi isi bat joc de tine, iar tu ai prea putin respect pentru tine. Sfat:gaseste-ti un baiat care sa te merite, sa se comporte frumos cu tine, sa te pretuiasca asa cum esti.Meriti mai mult!