Of nu trebuia. hm asa e daca se plictisea de tine va desparteaty de mult. eu cred ca baiatu mai are sentimente pentru tine si poate ca se simtea sufocat de intrebarile tale de catarile tare pentru el si de asta tinea un pic de distanta e normal asa ceva dica mereu se intampla
oricum daca tu gata i'ai dat papuci el o sa se intoarca la tine daca chiar te iubeste
Nu cred ca s-a plictisit, daca se plictisea se despartea de tine. ar trebui sa vorbesti cu el si sa ii zici ca te deranjaza faptul ca nu prea te baga in seama. comunicarea e cea mai importatna intr-o relatie.bafta :*
1. Clar nu s-a plictisit de tine. (băieţii spun cu subiect şi predicat ce gândesc nu o ard în chec cu jocuri penibile spunând ceva şi gândind nu-ştiu-ce cu totul altceva).
2. Ai greşit enorm terminând relaţia mai ales că spui că atunci când vă vedeţi totul e în regulă.
3. Cea mai mare parte a bărbaţilor normali nu se manifestă dacă nu sunt lângă persoana iubită/cu care are o relaţie. (eventual am pulsul ceva mai mare că mă gândesc la ea dacă nu-i lângă mine dar în niciun caz nu cad cloşcă şi nu vorbesc vrute şi nevrute la telefon sau prin alt mediu de comunicare)
4. Scrii groaznic!
Salut.