| Iepurash_7010 a întrebat:

Am fost cu unu si el care prietena acum.Il iubesc foarte mult.Tot timpu cand iesim afara se da la mine si ma saruta. Ma place? O place mai mult pe prietena lui? Sa ii spun ca il iubesc? Sa ii spun daca vrea sa fie cu mine? Ce saaa faccc!?

Răspuns Câştigător
| mikutzzza1000 a răspuns:

Poi pentru inceput tu nu ar fi trebui sa accepti sa te sarute, chiar daca e fostul tau prieten.Eu nu stiu pe cine place mai mult pe prietena lui sau pe tine, dar stiu ca ar trebui sa vorbesti cu el si sa. i spui ce simti... dar mai important sa-l pui sa alega pe una dintr-e voi, asta daca nu cumva iti placea sa fi rezerva, ceea ce nu cred ca iti convine. Daca uh il placi, el te place...continuati povestea.

Bafta!

2 răspunsuri:
| danylove37 a răspuns:

Pai zii. daca el se da la tine. poate e un semn ca te place dar in acelasi timp poate fi si vrajeala.vezi cum se comporta cu tine si si ea. copmara. o as-ti dai seama. multa bafta.

| dayanalove12 a răspuns:

Pai intreaba-l pe cine alege.pe tine sau pe ea.vezi ce spune.intreaba-l pe cine iubeste mai mult.nu cred ca-ti convine sa fi tu rezerva.bafta.daca te iubeste si tu il iubesti continuati...bafta.funditza?:*