| deea_8475 a întrebat:

Am fost despartita de pr meu 2 luni in care fiecare ne-am gasit pe altcineva.Acum ne-am impacat... El si-a gasit o tipa de pe internet si a mers sa doarma la ea vreo 2 zile. El sustine ca nu au avut relatii sexuale pentru ca se gandea la mine si nu poate face asta cu alta fata. Adevarul e ca, ei s-au despartit pentru. ca acelei fete (mai mare cu 5 ani decat el) nu ii placea de el pentru ca a zis ca e prea copilaros.Atunci el si-a facut bagajele si a venit acasa. Tin sa precizez ca tipa nu poate ramane insarcinata...deci puteau face si sex neprotejat, cu atat mai bine pentru el. El mi-a zis ca au dormit in pat cu unul din copii ei (care are 5 ani). Credeti ca e posibil sa doarma un barbat si o femeie in acelasi pat 2 nopti fara sa se intample nimic intre ei? Credeti ca m-a mintit?

7 răspunsuri:
| Bibutzu a răspuns:

Buna@@@!

Eu cred ca el te iubeste pe tine si deeaceea nu a putut-o afce cu femeia respectiva.Totusi mi se pare putin ciudat ca a batut atata drum doar ca sa doarma in pat cu o femeie mai in varsta ba mai mult si doarma cu copii acesteia .hmm.ciudat.dar totusi nu stiu dc il cred.

| xButterflyxX a răspuns:

Eu cred ca este posibil. mai ales ca ai spus ca au si dormit cu un copil, deci nu aveau cum sa o faca cu un copil de fata in pat straight face.

| SiSi13 a răspuns:

Nu pricep un lucru
ai zis ca tipa nu poate ramane insarcinata si ca are copii.straight face
cum naiba

| Anemona_9380 a răspuns:

Orice e posibil! Daca inainte obisnuia sa te minta, ar trebui sa nu fi asa credula acum. Totusi, ce femeie e aia cu un copil de 5 ani sa cunoasca un tip pe internet si sa-l i-a acasa? Pot spune ca e o panarama.

| annna_2561 a răspuns:

Asta u trebui sa-ti dai seama daca il cunosti destul de bine dar daca el e mai copilaros si tipa e mai mare cu 5 ani posibil sa nu fi facut nimic.

| vicusik a răspuns:

Daca el zice ca nu a avut crede-l acum caci daca te-a mintit o data a doua oara fii sigura ca o sa te minte caci i s-a primit prima data dar daca cu adevarat nu a avut nimic atunci vei vedea si singura ca absolut nu e agitat e la fel cum si a mai fost. Sper sa te ajutat cu ceva.

| deea_8475 explică:

@ McSimon : pentru ca si-a reglat trompele, i-a spus lui asta