Buna@@@!
Eu cred ca el te iubeste pe tine si deeaceea nu a putut-o afce cu femeia respectiva.Totusi mi se pare putin ciudat ca a batut atata drum doar ca sa doarma in pat cu o femeie mai in varsta ba mai mult si doarma cu copii acesteia .hmm.ciudat.dar totusi nu stiu dc il cred.
Eu cred ca este posibil. mai ales ca ai spus ca au si dormit cu un copil, deci nu aveau cum sa o faca cu un copil de fata in pat .
Nu pricep un lucru
ai zis ca tipa nu poate ramane insarcinata si ca are copii.
cum naiba
Orice e posibil! Daca inainte obisnuia sa te minta, ar trebui sa nu fi asa credula acum. Totusi, ce femeie e aia cu un copil de 5 ani sa cunoasca un tip pe internet si sa-l i-a acasa? Pot spune ca e o panarama.
Asta u trebui sa-ti dai seama daca il cunosti destul de bine dar daca el e mai copilaros si tipa e mai mare cu 5 ani posibil sa nu fi facut nimic.
Daca el zice ca nu a avut crede-l acum caci daca te-a mintit o data a doua oara fii sigura ca o sa te minte caci i s-a primit prima data dar daca cu adevarat nu a avut nimic atunci vei vedea si singura ca absolut nu e agitat e la fel cum si a mai fost. Sper sa te ajutat cu ceva.
Remusopen întreabă: