Nu ai vrea mai bine sa te tratezi de aceste boli si după aia sa faci sex, ce varsta ai?
Voiam sa știu e normal sa știu la un moment dat ce am sot
Merge ti amindoi la medic ca daca tu ai vreo infectie si faci sex il infectezi si pe el si el pe tine, deci trebuie amindoi sa luati antibiotic
Eu nu am făcut niciodată neprotejat, dacă ne protejam se mai ia infecția?
Nu stiu, posibil, dar tu in primul rind scapă de infectie ca asa o sa tot prelungesti agonia faci sex dar nu i ei tratament pentru infectie, cel mai bine opriiti va amindoi din a face sex indiferent ca e protejat, infectia este in corpul tau si tu i o dai lui si el tie si tot asa, de cit timp ai problema asta si ce simptome ai?
Poti, dar nu-i indicat.
Daca ai avut sex inainte de diagnosticare, atunci si barbatul trebuie sa faca tratamentul concomitent, ca sa nu te re-infectezi de la el.
Cu streptococ si eColi nu-i bine sa te joci, ca-s infectii care netratate corect si eradicate, duc la boli grave, uneori afectand creierul provocand meningita, sau inflamatii la alte organe.
Ia in serios infectiile astea si uita de sex pana va vindecati, ca nu-i de gluma. Poate ar fi bine daca ai renunta si la sexul anal, fiindca infectiile actuale sunt cauzate tocmai de acest tip de sex.
"Afectiunile cauzate de streptococii
Streptococii de grup B se gasesc de regula in rect si ajung si in caile genitale la femei. Datele statistice arata ca peste 20% dintre femeile insarcinate sunt purtatoare, iar in 40% dintre cazuri nou-nascutii sunt contaminati la nastere.
Bebelusii pot dezvolta complicatii precum pneumonii sau meningite, dar acest tip de streptococ poate afecta si persoanele varstnice sau imunodeprimate, producand pneumonii, septicemii, endocardite, artrite, infectii urinare".
https://www.sfatulmedicului.ro/......ocii_16303
beausingurlamasamea întreabă: