Stiu ca doare, dar nu te iubeste. Nu se face asa, meritai o explicatie. El trebuia sa ti-o dea, si tot tu il cauti. Daca dupa 2 luni nu te-a mai cautat e clar, ca tine la ea ..sau cine stie.
Uita-l! Cel mai bine, o fi fost el dulce, dar nu merita nimic, daca a facut asa. E greu, stiu cum e sa iubesti un baiat. Eu pana acum am iubit 2 baieti si acum il iubesc pe al 3-lea. Dupa o vreme iti e frica sa te mai implici. Dar i-am uitat pe ceilalti. Il uiti pana la urma, crede-ma! Nu te mai gandi la el, evita-l cand il vezi. Trebuie sa ai distrageri. Si de fiecare data cand ti-se face dor de el, gandeste-te ca e cu alta si probabil o iubeste pe ea. Las-l in pace, si cel mai importan nu il mai cauta. Si cel mai bine e cand simti nevoia sa te descarci e sa o faci.
Nu exista sfaturi cum sa uiti o persoana. Tot ce trebuie sa faci e sa nu te mai gandesti la el, si la cat de bine iti era cu el. Si incearca sa il inlocuiesti. Merge de fieacre data.
Good luck
Daca te iubeste tot la tine se intoarce.
Daca nu, a jucat pe 2 fronturi si nu merita sa te gandesti la el pentru ca nu a simtit nimic pentru tine. Daca te iubea tot te cauta tot gasea ceva comun.Incearca sa gasesti pe altcineva.