Parintii teau invatat sa spui in todeauna adevarul asa ca fa in felul urmator cum iti spun eu si o sa vezi ca o sa-ti fie mai usor daca te intreaba cineva daca ai f**** spui ca da si daca te intreaba daca a fost virgina spui ca nu si o sa vezica ea pentru baieti va fi o jucarie sexuala daca are prieten acum sa stii ca nu-i pe mult timp pina ce va afla si el adevarul si o va f**** si el si o sai dea papuci si o sa vedem cum se va simti ea atunci chind va fi parasita si folsita o sai intoarca spatele si tu vei avea doua drumuri de urmat so accepti inapoi sau sai intorci spatele asta tu decizi gata ea este o fata de jucat tine minte spui numai adevarul despre ea nu nega ca a fost virgina spui totul cum este si vom vedea cu se va simti chind va fi vorbita pe la spate si toti baetii o vor socoate de o c**** daca vrei sa vb da-mi idul tau prin msj si vb privat
Uito frate...nu te merita ea shia atins scopul:sa faca sex cu tine
uh chiar ai iubito dar daca si ea te iubea crezi ca se mai despartea de tine?
Mai daca erai primul nu te parasea si nu iti spunea ca nu te iubeste las-o in pace si vezi-ti de treba ta daca ar vrea sa se impace vreo data cu tine nu accepta nu si-a gasit prost sunt fel si fel de fete nu trebuie sa gasesti o tarfa ca sa fie bine;-) cauta o fata care sa te iubeasca si lasa ca nu se termina cu ea viata poti si fara ea las-o in durerea ei ca nu te merita pup funda
Eu cred ca nu ai satisfacut-o si de asta te-a parasit.Probabil nu va potriviti la pat.pa
In primul rand ar fi bine sa inveti sa scrii, iar in al doilea... da-o mah dreacu!
Daca ai aflat ca deja a avut experiente cu muulti baieti.Hm... nu vad de ce sa te mai tii dupa ea, o data ce te-a lasat pentru. altu.Crezi ca mai vrea sa se intoarca la tine?!
O fata daca e virgina si el la fel ea il iubeste pe el fff mult si al tine din cate ai zis ca te-a dat ea papuci nu a fost virgina si a vrut doar o aventura.si nu merita sa suferi pentru ea.Ca ea se gaseste la orice colt.iti vei gasi fata perfecta. Aaa si inca ceva nu mai pune suflet repede intr-o relatie.asa sunt eu pun repede suflet si dupa aia tot eu am de suferit.si acum el chiar nu merita sa pun suflet. ca la mine e cam asa cine trebuie nu pun iar cine nu trebuie pun x(. succes sper sa treci peste toate astea cu bine :*
beausingurlamasamea întreabă: