anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am fost impreuna cu un baiat acum ceva timp iar in diferite zile spun ca nul iubesc iar dupa aceea imi doresc sa-l vad si sa-i spun ca il iubesc. De ce sunt asa confuza si mai ales asa era si el isi dorea sa se intalneasca cu mine sa vb, ne sarutam dar nusi mai dorea sa fie impreuna. Vreau sa imi spuneti de ce sunt asa de confuza, si nul pot uita?

5 răspunsuri:
| Lorenyk a răspuns:

E normal la inceput sa patesti asa. cu timpul il vei uita. acum e prea recent. incearca sa-ti ocupi timpul, ca sa nu mai ai cand sa te gandesti la el.

| frumusica80 a răspuns:

Da da vrei sa fi cu el sau nu? pote e mai bine sa nu te antalnesti prea des cu el evital sl uiti mai repede dar asta tu decizi ce vrei.Pa

| Licurici_2296 a răspuns:

E foarte important si motivul pentru care v-ati despartit. Daca tu ai fost cea care a luat aceasta decizie, iar el tot ce a facut a fost sa fie de acord mai mult sau mai putin, atunci probabil te-ai cam grabit. Daca el e cel care a rupt relatia, atunci e evident de ce nu mai vrea sa fiti impreuna, chiar daca va mai vedeti, va sarutati. dar atat. Din moment ce amandoi sunteti confuzi, cred ca ar fi bine ori sa aveti o discutie serioasa, ca sa stii ce sa faci in continuare, si asa ati putea sa hotarati ori sa continuati relatia, ori sa faceti o pauza, sa nu va vedeti o per mai lunga de timp ca sa realizati amandoi ce simtiti si ce va doriti in continuare.

| roxana_9288 a răspuns:

Asta doar tu poti afla. poate ti dor de el pentru ca nu ai alt baiat la care sa te gandesti, nu stiu cu precizie ce sa-ti spun.
suntem foarte complicati noi oamenii iar noi fetele, foarte indecise.
Incearca sa pui intr-o balanta tot ce iti place si ce nu la el. Scrie pe o foaie, poate iti va fi de folos iar in functie de asta poate iti dai seama realmente daca il iubesti sau nu. Daca chiar il iubesti fa ceva in privinta asta, vb cu el si poate va impacati.
Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da esti mica. nu stii cum te cheama cu buletinul in mana.de fapt nici nu ai buletin.si nu stii nici sa saruti.mai asteapta.