| skiziiskiz a întrebat:

Am fost impreuna cu un baiat acum ceva timp si am tinut enorm la el. imi era cel mai bun prieten. vorbeam toate prostiile,non stop. ne distram mereu impreuna. toti ne invidiau. si s-au bagat intre noi, si ne-am desapartit. dupa aceea, nu am mai vorbit o perioada, apoi iar ne-am apropiat si s-au bagat intre noi. Si tot asa de vreo 7 ori. si in vara, cand nu ne vedeam cu colegii, eu cu el vorbeam cate 8, 9 ore pe zi, ne intalneam, etc. ma simteam ca in rai cu el. acum nici nu vorbim, din cauza lor. la scoala ne uitam unul la altul cu regret, si mereu cand vrem sa vorbim, vin altii langa noi si nu nu lasa. el cand vrea sa vina catre mine, baietii il opresc. pe mine fetele la fel... am incercat de multe ori, dar degeaba. imi e dor de cel mai bun prieten al meu! Nu stiu cum sa mi-l scot din cap[de inima nu mai zic, ca de acolo nu o sa mi-l scoata nimeni niciodata]. Mi-a zis si i-am zis chestii pe care nu le-am zis nimanui.era asa frumos. ce da fac?

4 răspunsuri:
| Cattuzu a răspuns:

Pana se gaseste o solutie de mijloc, vorbiti si voi pe net sau la telefon pentru ca in scurt timp o sa-l pierzi ca prieten daca nu comunicati, si cel mai bine e sa va dati intanliri fara ca nimeni sa stie si nu are cine sa intervina intre voi.

Răspuns utilizator avertizat
| Octa00 a răspuns:

Daca va iubiti cu adevarat nu ar trebui sa lasati pe altcineva sa se bage intre voi.Intalniti-va undeva unde nu sunt colegii.

| FrameR a răspuns:

Eu am un singur lucru de zis atata timp cat TU IL IUBESTI si EL TE IUBESTE nu conteaza ceilalti si nimeni nu poate interveni intre voi! Gasiti alte modalitati de a comunica unul cu celalalt! Prin mesaje! Va puteti intalni in oras! ETC... Multa bafta!