| PanteraRoz1997 a întrebat:

Am fost impreuna cu un baiat timp de 2 saptamani dar in acest timp ne-am mai desparti (odata din cauza lui pentru ca sa dat la prietena mea si a doua oara tot din cauza lui pentru ca a facut o glm de 1 aprilie a fost insurat si sa folosit de pretextul ca sa sa inpacat cu fosta). Acum timp de 2 saptamani sa tinut dupa mine si mia cerut sa ne inpacm dar sunt nesigura pentru ca nu mai sunt sigura daca mai simte ceva pentru mine si daca se foloseste sau nu de mine voi ce ziceti sa fac? va rog rasp rapid

18 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Eu zis sa i mai dai o sansa si daca o rateaza si de data asta, da i papucii

| alyzee a răspuns:

Wow doua saptamani si deja v-ati certat de doua ori, a doua oara ca a doua oara dar de ce l-ai iertat pentru prima? De ce ai mai continuat relatia cu el dupa ce i-a facut avansuri prietenelei tale?! Sfatul meu pentru tine este sa rupi orice legatura cu o asemenea persoana si cred, sincer, ca continuarea relatiei iti va aduce pe viitor numai necazuri.
Inca un sfat, incearca sa scrii mai corect romaneste daca nu vrei sa fii luata in deradere de catre ceilalti.

| PanteraRoz1997 explică (pentru alyzee):

Pentru prima l-am iertat pentru ca a crezut ca mai stau cu un baiat in afara de el(cel mai bun prieten al lui) si de acea i-a facut avansuri la prietenei mele. Mersi pentru raspuns

| Sultana_4823 a răspuns:

Tu chiar crezi ca merita inca o sansa? daca da, mai da-i inca 100, pana incaruntesti, poate te trezesti candva.

| DraGutZUul a răspuns (pentru Sultana_4823):

Ce rea esti, mars d'aci, cum ar fi sa-ti faca tie cineva asa.Mai dai o sansa baiatului, sa vezi ca nu o sa regretiwinking

| Sultana_4823 a răspuns (pentru DraGutZUul):

Eu nu am nevoie de 100 de sanse pentru ca eu nu gresesc. in momentul in care am gresit, imi recunosc greseala si ma retrag fara sa mi se spuna. daca tu esti genu' care sta si inghite, e treaba ta, dar nu cere si altora sa fie ca tine. si mars ii spui aleia care te-a scos pe lumea asta, daca iti permite, pentru ca eu nu iti permit, mucosule!

Mars d'aci ca esti o c***a, si m**a la fel

Neuronul tau se plictiseste rau, nu? mi-e mila de tine... serios.

Tu nu ai ce discuta, nu?laughing

Cu tine? nu.

Tu esti cam rece si nu prea poti discuta cu nimenirolling on the floor

Ma plictisesti teribil.

Mergi si culca-telaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te-a inselat o data nu il va opri nimic sa te insele si a doua oara.
Decat sa il lasi sa se jongleze cu sentimentele tale, mai bine da-l incolo si cauta unul care sa te merite.

| asdfghjklqwertyuiopzxcvbnm a răspuns:

-.-
daca v-ati certat de 2 ori intr-o saptamana, consider ca relatia nu era de durata, tipul pare de neincredere, fustangiu, dar asta-i doar parerea mea.

| Yuyakee a răspuns:

Heyyyyy a fost doar o pacaleala de 1 aprilie si mie mi s-a intamplatkiss stai linistita a fost o gluma nimic alt cv daca nu mai avea sentimente pentru tine nu te cauta:*

| Ella_Princess_1994 a răspuns:

Pai mai da-i o sansa daca vrea sa va inpacatii inseamna ca are sentimente si nu trebuie sa fii suparata pentru farasa de 1 aprilie era normal sa faca si el ofarsa iubitei si mie mi-a facut o farsa mi-a spus ca el se va casatorii cu prietena mea cea mai buna m-am certatu cu ea ce scandal a estiwinking funda
?

| ionutz255 a răspuns:

Yoy...laughing