Wow doua saptamani si deja v-ati certat de doua ori, a doua oara ca a doua oara dar de ce l-ai iertat pentru prima? De ce ai mai continuat relatia cu el dupa ce i-a facut avansuri prietenelei tale?! Sfatul meu pentru tine este sa rupi orice legatura cu o asemenea persoana si cred, sincer, ca continuarea relatiei iti va aduce pe viitor numai necazuri.
Inca un sfat, incearca sa scrii mai corect romaneste daca nu vrei sa fii luata in deradere de catre ceilalti.
Pentru prima l-am iertat pentru ca a crezut ca mai stau cu un baiat in afara de el(cel mai bun prieten al lui) si de acea i-a facut avansuri la prietenei mele. Mersi pentru raspuns
Tu chiar crezi ca merita inca o sansa? daca da, mai da-i inca 100, pana incaruntesti, poate te trezesti candva.
Ce rea esti, mars d'aci, cum ar fi sa-ti faca tie cineva asa.Mai dai o sansa baiatului, sa vezi ca nu o sa regreti
Eu nu am nevoie de 100 de sanse pentru ca eu nu gresesc. in momentul in care am gresit, imi recunosc greseala si ma retrag fara sa mi se spuna. daca tu esti genu' care sta si inghite, e treaba ta, dar nu cere si altora sa fie ca tine. si mars ii spui aleia care te-a scos pe lumea asta, daca iti permite, pentru ca eu nu iti permit, mucosule!
Mars d'aci ca esti o c***a, si m**a la fel
Neuronul tau se plictiseste rau, nu? mi-e mila de tine... serios.
Tu nu ai ce discuta, nu?
Cu tine? nu.
Tu esti cam rece si nu prea poti discuta cu nimeni
Ma plictisesti teribil.
Mergi si culca-te
-.-
daca v-ati certat de 2 ori intr-o saptamana, consider ca relatia nu era de durata, tipul pare de neincredere, fustangiu, dar asta-i doar parerea mea.
Heyyyyy a fost doar o pacaleala de 1 aprilie si mie mi s-a intamplat stai linistita a fost o gluma nimic alt cv daca nu mai avea sentimente pentru tine nu te cauta:*
Pai mai da-i o sansa daca vrea sa va inpacatii inseamna ca are sentimente si nu trebuie sa fii suparata pentru farasa de 1 aprilie era normal sa faca si el ofarsa iubitei si mie mi-a facut o farsa mi-a spus ca el se va casatorii cu prietena mea cea mai buna m-am certatu cu ea ce scandal a esti funda
?
George0197 întreabă: