Un băiat care te-a înşelat o a 2-a şansă numai merită, de asta sper că eşti conştientă. .Dar dacă s-a schimbat şi eşti sigură că numai face a 2-a oară ce a făcut în trecut..mai merită o şansă. Dacă o ratează şi pe asta, adio.
Mult noroc şi ai grijă. Dacă mai ai nevoie de vreun sfat, dă-mi add : d3l3t3r98
Incearca, testeazal si tu... Vezi si tu cat de fidel o sa fie si ii zici din prima ca esti cu ochii pe el permanent si ii zici si dc... Daca a venit din nou la tine inseamna totusi ca insemni cv pentru el.
Sper ca team ajuat. Funda? plzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Daca te-a inselat o data te va insela si a doua oara . Depinde cat ii permiti tu. Ii pare rau acum isi va cere iertare dar o data ce a fost o prima oara va fi o a doua
Toata lumea merita a doua sansa. De ce sa nu incerci? Si daca face la fel te desparti de el. Mai bine incerci decat sa-ti para rau mai tarziu [ Daca zici ca-l iubesti]
Poate s-a mai schimbat. Merita sa incerci inca o data, poate de data asta va fi bine si nchestia asta cu inselatuul nu se va mai repeta, iiti va f fidel
Daca te-a inselat odata o va face si a doua oara. Si din moment ce a facut-o insemna ca nu prea te-a iubit, ca nu prea i-a pasat cum te vei simtii tu. Eu zic ca un baiat care nu te respecta, careia nu ii pasa de tine nu mai merita nici o doua sansa. Oricat de mult l-ai iubii si oricat de greu ti-ar fi fara el. Eu una zic ca nu te merita. Sunt mii de alti baieti care te-ar respecta si te-ar iubii cu adevarat si care sunt convinsa ca nu ti-ar face asa ceva. Cred ca nu are rost sa-ti pierzi timpul langa un om care care nu stie sa te aprecieze si care nu te merita. Dar e alegerea ta. Baftaa;*