| Izomer a întrebat:

Am fost impreuna cu un timp 9 luni.Ne-am despartit pentru ca mie nu imi mai placea de el, pur si simplu.A trecut aproape o luna si nu simt niciun regret.Simt ca incep sa ma indragostesc de cel mai bun prieten al meu, desi nu m-as vedea niciodata cu el.Pe langa asta, de 2 ani sunt indragostita de un fost profesor.
Ce naiba se intampla cu mine? o.O

Răspuns Câştigător
| TheRealDaniel a răspuns:

Esti indragostita de ceva ce nu poti avea, este tendinta umana, ar fi cazul sa renunti la aceasta iluzie. Cu fostul tau prieten e foarte bine cum ai procedat, din moment ce nu simteai nimic pentru el, asta e alegerea cea mai corecta.
De ce sa nu te vezi impreuna cu cel mai bun prieten al tau, relatiile de dragoste intre cei mai buni prieteni sunt deseori cele mai rezistente si serioase. In orice caz, poate treci printr-o faza confuza, ai nevoie sa te descoperi, ia o pauza de la toate si gandeste-te la ce vrei sa faci in continuare si lamureste-ti sentimentele. Bafta!

| grab a răspuns (pentru TheRealDaniel):

Bine zis! as mai adauga ca acum de sarbatorile astea de iarna nu i-ar strica o vacanta undeva prin Bucovina/Moldova la zapada multa si lume mai linistita.

5 răspunsuri:
| frostxtq a răspuns:

Esti la varsta in care te indragostesti de tot ce misca. O sa iti treaca si o sa te focalizezi intr-un final pe un singur barbat. Nu-ti face griji, nu ai nicio boala, e doar o etapa.

| Otto2014 a răspuns:

Esti nebuna dupa baieti laughing)

Răspuns utilizator avertizat
| Izomer explică:

Apreciez.