Iti pro[un sa vorbesti cu mama ta fiind ca mama ta iti va da niste sfaturi pe care numai cineva mai experimentat ti le va putea da si in plus mama ta ar trebui sa iti fie cea mai buna prietena
sau daca vrei si ai microfon la comp am putea vorbi pe mess si nu ar trebui saimi scrii atat poate iti voi da si eu nuste sfaturi bune
Buna sa stii ca si eu sunt la fel ca tine, Si chiar mai rau, TE rog fms sa imi lasi un mesaj cu idul tau de mess ca sa vbm mai bine.Si eu sunt exact la fel si am inteles cu greu ca asa ceva nu este normal si mie mi se parea normal nu mai pentru ca il iubeam.
Offf e aiurea rau.sincer si eu sunt emotiva dar nu i-as permite sa ma jigneasca asa indiferent care iar fii motivul! uite eu sunt de un an si 7 luni cu iubitul meu.in ultimul timp uita de mine pur si simplu nu ma suna cu zilele iar asta e motivul principal al certurilor noastre. eu sunt genu de persoana care are nevoie de foarte multa afectiune din partea partenerului si ma gandesc mereu si mereu la el iar cand efectiv uita de mine ma simt ca o tampita.incep sa cred ca are pe alta sau s-a plictisit de mine sau pur si simplu nu ii mai pasa.au existat multe certuri si despartiri intre noi dar majoritatea au fost de 2-3ore sau 2 zile pana ma suna si spunea ca e un prost ca ma iubeste si ca nu o sa mai greseaska niciodata dar stiim cu toti cum is baietii azi spun maine uita.la un moment dat neam desp din cauza geloziei lui si am rupt legatura cu el. timp de o luna nu am stiut nimic de el si zilnik ma gandeam la el si ma intrebam oare ce draq face acum? e cu alta? oare macar imi simte lipsa? si pana la urma m-a sunat prt lui si mia transmis ca e in spital accident grav de masina etc.m-am panikat si l-am sunat m-am luat de el ca de ce e asa dew prost incat sa circule cu viteza aia si mai multe.concluzia e ca neam inpacat dar a trecut o luna de la impacare si tocmai in noaptea cand era ziua noastra ma suna mort de beat dupa 4 zile in care nici macar nu mi-a dat vreun semn de viata. m-am certat urat cu el l-am facut pork si nesimtit si ca nu ii pasa de mine etc.si de at e mai rece cu mine.deci daca stai sa te gandesti bine relatiile astea ne fac mai mult rau decat bine.nici sa il las nu pot pentru ca il iubesc enorm dar nici sa isi bata joc nu imi convine.asa ca trage concluzia si vei vedea ca concluzia relatiei mele nu e departe de cea a relatiei tale.pur si simplu nu te merita. sper ca te-am ajutat...te-am pupat si ai grija de tine si nu lasa pe nimeni sa se joake cu tine. fundita?:X
@ Valentina : Nu-mi vine sa vorbesc cu ea,ea a incercat,dar nu vreau sa-i spun, pentru ca daca-i zic imi va interzice sa-l mai vad, sau invers.Cine stie, poate pe viitor ne v-om vedea.Nu stiu ce sa fac.
@Andruta:Numa stiu daca ma iubeste sau nu, nu stiu ce sa mai zic.imi pare rau de pr tau sper sa fiti fericiti.
@Nanaa, stiu... faza e ca el s-a desp de mine chiar daca m-a facut cum m-a facut.De unde esti?(ps-ti-am citit intrebarile, poate te pot ajuta sa iti faci un prieten de durata, cu sfaturi
Buna. parerea mea este sa iti vezi de viata ta,, un baiat care te loveste si iti vorbeste atat de urat nu merita atentia ta. cu toate ca il iubesti. tu nu meriti sa fi batjocorita
Oooo doame scumpo, un baiat daca te iubeste inseamna ca te respecta si daca te respecta nu vb asa cu tine...eu deas fi fost in locul tau de la prima injuratura las fi parasit, nu poti sta asa inteleg ca il iubesti si ca e totul pentru tine dar nu e bine deloc asa crede-ma