| fantasy01 a întrebat:

. Am fost impreuna, ne-am despartit. dupa 6 luni, inca il iubesc, ma iubeste. dar nu mai putem fi impreuna.! sa lupt sau sa las totul asa cum e? puppy dog eyes

8 răspunsuri:
| h3r a răspuns:

Înseamnă că nu vă iubiți.

| fuzzer a răspuns:

Daca va iubiti, nu exista mi-e greu sau nu pot.

Asta inseamna, cu unl din voi 2 are o problema, sentimentul nu e reciproc.

| Lorena7712 a răspuns:

Eu zic ca meritati o a doua sansa.

| nessayaR a răspuns:

Daca inca il iubesti si inca te iubesti de ce sa lasi totul. lupta in continuare pentru iubire.

| uiteasa a răspuns:

Tare as vrea sa stiu raspunsul la intrebarea asta. laughing nici nu stiu ce e mai bine..noi am ales varianta de a ramane despartiti dar totusi prieteni f buni..se vede de la o posta ca inca avem sentimente unul pentru celalalt, dar nu stiu cum se face ca atunci cand ne mai acordam o sansa era totul bine pentru cateva zile apoi incepeau iar certurile asa doar prieteni nu mai exista discutii si suntem mai fericiti..singura diferenta e ca nu ne mai sarutam (uneori il mai apuca si mai imi fura un pupic) dar in rest e f atent cu mine si nici nu stiu ce suntem concret acum sau daca e bine dar cel putin suntem fericiti si asta e cel mai important in viata :/ daca mai ai nevoie de ajutor astept sami scrii (mesaj sau aici sa raspuns) smug

| d00dlez a răspuns:

Daca tu il iubesti si el te iubeste ai sanse happy muuulte

| KodeX a răspuns:

Fata daca v-ati despartit dintr-un motiv banal si intre voi inca exista iubire puternica de ce sa nu luptati ca sa fiti din nou impreuna?

| fantasy01 explică (pentru KodeX):

Pai poate se va termina la fel de urat ca ultima data. zic si eu.