De ce ti-a spus ca e mai bine fara tine? pentru ca ii este mai bine, asa simte. cind era cu tine nu era chiar liber, trebuia sa se fereasca sa vorbeasca la telefon, mesaje, etc. de ce era mai bine cu o curva? pentru ca ii era intr-adevar mai bine. cu tine simtea ca ar trebui sa aiba responsabilitati, sa-ti daruiasca ce ii daruiai tu, dar sufletul lui meschin nu vroia sa daruiasca nimic, vroia doar sa ia. de ce s-a purtat mizerabil? pentru ca tu i-ai permis, draga mea. tu l-ai iertat dupa ce a plecat fara sa isi ia ramas bun... un om daca iubeste cu adevarat, poate sa faca asta? NU. trebuia sa stii asta si, ai stiut-o dar nu ai vrut sa schimbi nimic pentru ca tu il iubeai. el, nu! orice ti-a facut, tu ai acceptat si ai asteptat ca el sa se schimbe. mai mult, ai facut tot ce ti-a stat in putinta sa te umilesti, si sa il faci fericit (zici tu, asta) el nu a inteles decat ca tu il iubesti atat de mult incat il ierti ori ce face si atunci nu a mai avut respect pentru tine, o femeie care inghite la nesfarsit toate mizeriile lui. trebuia sa te astepti la acest sfarsit. dar te rog, nu mai fi trista, nu te distruge, pentru ca el nu merita asta si pentru ca tu nu ai pierdut nimic. era un vagabond, un mic nemernic meschin si ticalos. viata e frumoasa. multumeste lui Dumnezeu ca ai scapat de el si ca nu a trebuit sa traiesti toata viata aceste mizerii; multumeste ca esti sanatoasa si nu ti-a mai lasat "cadou" vreo boala; multumeste ca ai sansa sa cunosti un barbat adevarat, cu care sa stii sa te porti si sa nu-i mai permiti sa te raneasca. haide, capul sus! mai sunt barbati buni pe lumea asta, uita-te in jurul tau si ai sa vezi. dar, ai grija de tine si fii demna, nu lasa pe nimeni sa-ti calce sufletul in picioare.
E simplu, uita-l nu te merita. De ce sa suferi tu? Mai bine sa se dea el cu capul de pereti. Capul sus, plangi pana iti trece, grabeste-te ca sunt altii care vor iubirea ta, asta n-o merita. UITA-L!
Buna, uite acest barbat ca sa-i spun asa pur si simplu a profitat de bunatatea ta, ti-a descoperit punctul slab si profita, a vazut ca i-a mers prima data de ce sa nu incerce si a doua oara.Parerea mea este ca trebuie sa uiti si sa-ti reiei viata nu are rost sa suferi, uita si ai sa vezi ca va fi bine.Ai sa vezi ca in timp vei intalni alta persoana care te va face cu adevarat fericita, inteleg ca acum iti este greu dar nu are rost sa suferi dupa asemenea specimen.De faptul ca ai este mai bine fara tine poate ca intr-un asemenea anturaj gaseste femei care sint disperate dupa el si ai ofera ceea ce poate tu nu ai putut sa-i oferi.Deci fruntea sus si incearca sa treci peste asta, la inceput iti va fi mai greu dar ai sa vezi ca vei uita important este sa vrei.Succes.
Nimeni nu este de neinlocuit.
Ai toata viata inainte.
Gandeste-te ca nu era pentru tine sterge totul cu buretele si mergi mai departe.Pa cuvant.
Te rog, incearca sa rescrii mesajul respectand regulile de ortografie si ortoepie. Eu personal n-am inteles nimic.
Incearca sa cunosti un alt baiat iar pe fostul tau iubit ingnoral complet chiar daca pe viitor va dori sa va mai vedeti. Oamenii nu se schimba!
Pai mai fetito, nu vreau sa te cataloghez, dar o fac dupa felul cum te exprimi nu ti dau mai mult de 14-15 ani si tot dupa modul de exprimare pe care-l abordezi imi dau seama cat de naiva esti si cate lucruri stii tu despre o relatie. Stai linistita ca mai cresti si o sa vezi cum stau lucrurile. Iti dau un sfat, capata-ti si tu o personalitate si poate ca o sa ai sansa de a gasi un baiat, barbat, mai cu capul pe umeri.