| miruuuu a întrebat:

Am fost in club cu mai multi, baiatul pe cale il plac m-a sarutat desi avea prietena, eu stiam asta si chiar ma intelegeam foarte bine cu ea. imediat s-au si despartit... el a continuat sa ma sarute nici nu stiam daca suntem impreuna. dupa cateva zile bune ei s-au impacat, iar eu am ramas cu"buza umflata". cateva zile s`a comportat chiar aiurea nu stiam ce sa mai cred. acum se comporta foarte bine, ma ia in brate, de gat, radem, glumim. am aflat ca s-au certat. tin sa spun ca se comporta asa si cand nu erau certati.NU STIU CE SA MAI CRED!

10 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Nu traim in arabia si barbatii de la noi nu au mai multe neveste. Sau au? Tu risti sa-ti pierzi prietenia ei si risti sa ajungi ridicola daca te mai iei dupa el. Sau poate va decideti sa incercati un "menaje a trois", poate are el destula iubire pentru amandoua?
Eu zic sa iti vezi de treaba ta si sa cauti pe unul fara obligatii.
paa

| Barajag a răspuns:

Nu-i arata ca esti o usuratica, ridica capul sus si intoarce-i spatele cand va mai veni la tine, pastreaza-ti orgoliul di demnitatea ta de fata, ii place sa se joaca cu amandoua, asta cred eu. Dar stii vorba romaneasca? "Din doi iepuri, nu va prinde nici unul"big grinBafta!

| Adyr0 a răspuns:

Iti spun eu ce sa crezi, sa crezi ca tu esti planul de rezerva. Asa ca lasa-l si tu pe el cu buza umflata si cauta-ti pe cineva mai calumea.

| flory_9483 a răspuns:

El, baiatul, o iubeste pe acea fata, el se vede cu tine doar ca sa o poata uita pe acea fata.Nu ar trebui sa mai vorbesti cu el, deoarece isi bate joc de tine, chiar daca te ia de gat si imbrate, nu ar trebui sa ii dai voie. Tu acum ii accepti orice si la urma vei regreta, pentru ca o sa ajungi sa il iubesti, iar el nu te vrea pe tine, chiar daca te a sarutat.Tot ce iti spun este sa cauti alt baiat care sa te merite si care sa nu aibe prietena, un baiat care sa nu se joace cu sentimentele tale.multa bafta

| ana_3219 a răspuns:

Ptr el esti a 5-a roata de la caruta. bafta!

| miruuuu explică:

Nu pot sa nu-l bag in seama.adica stii cum face el? vine se aseaza langa mine, ma ia de gat. le spunea inainte la toti ca eu sunt prietena luistraight face, si el era cu aia inca, si cand vede ca ma i-a altu` in brate(amic) face. hei, hei ce faci? ia las`o in pace

| miruuuu explică:

si mai este ceva aiurea, face parte din aceeasi gasca in care sunt si eustraight face. si il vad mereu cu aia si ma simt aiurea.

| miruuuu explică:

Pai eu imi vad de treaba mea.nu sunt eu aia care ma duc la el sau mai stiu eu ce... el vine la mine, incerc sa nu-l bag in seama.il ignor, dar face el ceva si imi atrage atentiastraight face

| nuitizic a răspuns:

Nu il mai baga in seama...nu merita! din cate observ se cam foloseste de tine si nu meriti asta.nu se termina lumea la el si daca ii face asta fostei lui...de ce crezi ca u esti mai speciala si nu o sa faca aceleasi gesturi?

In fine sa o luam si pe partea cealalta, poate se simte atras de tine dar are unele retineri ceea ce e putin probabil!

| alinuzza_8231 a răspuns:

Deci. acest baiat de care spui tuh vrea doar sa se distreze cu tine nimic mai mult, mai bine iti cauti un alt baiat si nu mai pune "botu" la vrajelile lui. tio zic din propria experienta