Bună!
Cel mai bine ar fi să-l uiți. Puteți rămane amici.
O zi bună!
Trebuie sa faci ce simti tu cu adevarat. Daca te gandesti la el inseamna ca e un tip care nu e un (oarecare pentru tine). Relatile la distanta greu rezista si trebuie sa ai incredere foarte mare. Daca tine cu adevarat la tine poate o sa vina sa te vada.Trebuie sa fi atenta ca poate e si un mare cuceritor-daca te-a vrajit pe tine asa crezi ca nu poate sa o faca si cu alta fata? Ideea e sa vb in continuare cu el dar sa nu te arunci catre lucruri mai importante, fi mai rezervata si vezi pe viitor cum se comporta.Cat despre distanta dintr-e voi -ei bine daca are o varsta si isi permite poate sa vina sa te vada.Dar ai grija, un baiat care vine din alta tara pentru tine are asteptari destul de mari :-p.Tu dca ai fi in locu lui cum ai gandi?
Nu prea rezista relatiile astea, dar timpul le rezolva pe toate.Acum sigur nu crezi asta, dar mai tarziu vei vedea. Daca vrei sa uiti de el, rupe orice legatura.Eu dupa ce i-am dat block si nu mi-am mai amintit de el, acum pot sa ma uit la pozele lui si sunt foarte ok