Tot ce poti tu sa faci este sa o inviti in oras si sa-i spui ca o placi, ca e draguta si ca ai vrea sa fie iubita ta! Daca accepta-felicitari, daca nu intreab-o daca ii place de varul tau si spune-i ca acel verisor are iubita! Si nu mi se pare frumos ca la ziua lyui v-a sarutat pe aman2! Poate vrea doar sa se joace! Gandeste-te si la varianta asta@
Ioane, Ionikutza spune-i la gagica in fata ca o placi! Ca ti-o ia varul tau de sub nas! Nu ai nimic de pierdut, macar sti ca ai incercat! Succes!
Asa. Da`te si tu la ea, ce ai de pierdut? Si spune-i ca o placi. Spune`i pe mess daca nu ai curaj din prima sa-i spui in fata. Dar trebuie sa infrunti totul!
Cred ca daca era sa il placa pe varul tau erau impreuna pana acum. Cred ca ar trebui sa o inviti la o plimbare. Incearca sa vorbesti cu ea si vezi ce poti face. Cred ca ai avea mai multe sanse decat varul tau dar trebuie sa actionezi.
Tin sa precizez ca fratele ei ma uraste . mama mea e cerata cu mama ei. cu toate acestea ea nu si-a schimbat comportamentul, ba chiar se poarta acum de parca ar sti ce vrea (nu e genul ei) dar am vazut cateza raspunsuri utile. mai astept si altele astfel