| anonim_9012 a întrebat:

Am fost indragostita de un baiat 8 luni si citeva zile, eram nebuna dupa el, eram gata sa fac tot ptu el, el stia si se folosea de asta, isi permitea sa ma raneasca cu vorba rea, isi permitea sa nu-mi raspuns la tel sau pe net, ptu ca probabil nu avea chef si ma suna si ma ruga sa ne vedem doar cind el avea chef. Acum sunt deja 2-3luni de cind nu mai vb si nu ne vedem si chiar mi se facuse indiferent. Dar de citeva zile, sunt cu gindul la el si nu stiu ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Syka93 a răspuns:

Noi baietii ne ajutam intre noi dar tipul chiar nu merita nu merita nici macar sa te gandesti la el meriti ceva mult mai bun de atatwinking

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca el nu vrea sa sa mai vorbeasca cu tine llasal si tu impace si nu te mai gandi la el si nu ii mai face toate poftele.

| SorinaMaria a răspuns:

Crede`ma stiu cum e. Asa e si in relatia mea actuala. El zice ca suntem in pauza nu stiu de ce... Oricum fa in asa fel incat sa te poti intalnii cu el si sa lamuriti chestia asta. Eu asa voi face.

| pissi_8651 a răspuns:

Sall big grin eu zic sal lasi sati vezi de viata ta ca el nu te merita.
Dar daca tii asa mult la el incearca sa vb cu el sa-i spui ca u tii la el daca va fi indiferent la ce ii spui uital si vezi-ti de viata ta big grin

| adelushpor a răspuns:

Eu nu am inteles daca sunteti/ati fost impreuna! Sunt fata am deja 3 ani cu un baiat care mi-l regasesc in descrierea facuta de tine. Da-mi id tau daca mai intrii sa vezi raspunsurile. Daca nu vrei sa iti afle toti idul, te-nteleg. Baga blood_queen6, asta daca vrei sfat. Sfaturile mele nu le pot pune intr-un comment daca nu iti pun cateva intrebari despre tine...