anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am fost intr-o excursie 3 zile si eram mai multi din 2 clase, vorbeam si a inceput sa-mi placa de un baiat cu 2 ani mai mic ca mine, dar cred ca si-a dat seama ca incerc ceva pentru ca acum este mai rusinos, dar mi-a zis indirect ca-i place de mine.
Pentru faptul ca imi place mult nici nu stiu cum sa-l iau, cum sa ma comport cu el.De vorbit, vorbim. pe mess ce`i drept, dar incerc sa nu il stresez prea mult pentru ca nu vreau asta. iar la scoala doar "ceau".
Intrebarea ii :
1. ce subiecte sa gasesc de vorbit si pe mess si la scoala in special?
2. ce sa fac sa ma apropii de el? cumva sa il fac sa aiba incredere in mine.
voturi+funda la cel mai elaborat raspuns

Răspuns Câştigător
| StopTheWar a răspuns:

Buna:*.Ce mai faci? Ce ora ai.Ce parere ai de(dau un exemplu spalatul pe dinti)? Ar mai fi o varianta. Vorbesti cu un prieten/prietena mai speciala de a lui care sa incerce sa afle cate ceva despre parerea lui despre tine. Daca tot nu tine.Iti iei inima in dinti,te duci in fata lui, si ii explici ca iti place de el, iar dupa il saruti.

2 răspunsuri:
| MissChocolatte a răspuns:

Poi si gajiku meu, tot asa e mai mik cu 2 ani a mine dar cand ne intalnim pe hol la scl ma intrebare laughing Hey cmf? sau waw ce bine arati, ma ia in brate laughing alea alea, eu il intreb asa smug nu ti se pare ca nu ne-am mai pupat de mult eee ce zici incercam acum smug? si el face nu stiu, pai nustie nu stie dar se da pe langa mine si asa ne pupaaamm...bine dar nu in fiecare zi, pentru ca nu mai sunt cu el din pacatelaughing da tot cu ochii dupa el umblurolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Raresh asa face cand ii place de-o fata: se duce o intreaba cat e ceasul' dupa care isi declara dragostea si sare pe gagica cu un sarut salbatic.Palalilaaaa!laughing