anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am fost intr-o relatie de 6 luni cu un baiat. Unul din motivele despartirii a fost ca toata lumea ma intreba cum pot sa fiu cu el, el fiind putin mai uratel. Bineinteles ca mi s-a urcat la cap si m-am crezut mare si tare, si ne-am despartit. Problema e ca a trecut un 1 an si 5 luni de atunci, timp in care uratul de el a avut inca 2 prietene...iar frumoasa de mine a fost respinsa si inca e. M-am saturat sa fiu respinsa, m-am saturat de singuratate. Vreun sfat?

Răspuns Câştigător
| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Esti tanara, ai toata viata inainte nu mai plange dupa urati, lasa-i pentru fete urate ca ei, tu bucurate de viata si cautati un iubit frumos.

18 răspunsuri:
| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Daca tot esti frumoasa cautati un baiat pe masura ta, adica frumos ca tine, nu te incurca cu toate spurcaciuniile

| wildfirerock a răspuns (pentru Verginic?Vac?Gras?):

Nu ma consider frumoasa. Frumoasa eram in comparatie cu el

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns (pentru wildfirerock):

Inseamna ca era chiar hidos.

Nu era hidos... Putin mai uratel, dar nu hidos...

Multumesc. Chiar iti multumesc pentru intelegere, pentru ca nu mi-ai zis sa ma omor fara sa stii restul povestii...Multumeschappy

| Verginic?Vac?Gras? a răspuns (pentru wildfirerock):

Esti tanara, ai toata viata inainte nu mai plange dupa urati, lasa-i pentru fete urate ca ei, tu bucurate de viata si cautati un iubit frumos.

| NeimaginabilA a răspuns:

Sinucide-te, asta-ti este pedeapsa pentru ca l-ai respins ascultand de idiotii lumii, si mai bine sa nu zici povestea asta la nimeni deoarece daca toti baietii care-ti pot fii potentiali iubiti afla asta vei ramane singura pentru totdeauna, aa si el o mai avut inca 2 iubite doarece are o personalitate mai buna decat a ta.
S-ar putea ca tu sa fi aia urata iar el cel frumps.

| wildfirerock a răspuns (pentru NeimaginabilA):

Am zis ca unul din motivele despartirii a fost chestia aia, dar nu a fost motivul principal. Au intervenit parintii si d'asta ne-am despartit. Anyway, despre personalitatea lui ai avut dreptate si recunosc ca am fost o nenorocita. Mi-am cerut scuze si in decembrie eram pe punctul de a ne impaca...nu mai conteaza acum, nu am ce sa fac.

| NeimaginabilA a răspuns (pentru wildfirerock):

Bine ca ai recunoscut ca ai fost una, data viitoare nu lasa ca frumusetea sa-ti mai distruga o relatie happy

| wildfirerock a răspuns (pentru NeimaginabilA):

Nu o sa o mai las...sa mi ajute Dumnezeuhappy

| Elvina a răspuns:

Va veni si randul tau. Ai rabdare. Bafta!

| neutrino a răspuns:

Nimeni nu e mare si tare.

| Cricutz a răspuns:

Asta e fix tipul de situatie in care vrei sa dai ceva mai prost pe ceva mai bun... Si nu iti prea iese. Asta e ...ai pierdut big grin Daca asculti tot ce spun altii

| wildfirerock a răspuns (pentru Cricutz):

Asta a fost unul din motivele despartirii, nu cel principal. Intre noi s-au bagat parintii, d'asta ne-am despartit, dar ai dreptate, roata se intoarce..."Nu da vrabia din mana pe cioara din gard". Mare dreptate...

| pinky159 a răspuns:

Buna big hug
Cam trista povesteasad... Daca va iubeati nu trebuia sa va despartiti...nu conteaza ce spune lumea daca tie iti placea de el nu trebuia sa va intereseze despre ce spune lumeapuppy dog eyes in ziua de azi lumea este foarte invidioasastraight face, incearca si spune-i adica iesiti la un suc si spune-i tot in fata spune-i ca tot te-ai saturat sa fii respinsasadspune-i ca mai ai sentimente pentru el poate o sa te inteleagasad stiu ca este greu sa ii le spui in fata direct dar cred ca este cel mai bun mod de al spune:*
sunt si eu intro situatie foarte complicatastraight facegen a ta dar putin mai diferita...si eu am rezolvat-o cum ti-am spus tie...i-am spus ca vrau sa stau de vorba cu el si sa ne intalnim cand mam vazut cu el i-am spus totpuppy dog eyes cu toate ca mi-a fost greu:*
-sau daca nu vrei fata in fata spune-i prin mess:* o relatie de 6 luni este cam lunga si poti sa incepi sa ai sentimente sau sal iubesti:*
Fara rusinepuppy dog eyes happy
Bafta multa&Mult noroc:*
funditapuppy dog eyes?

| wildfirerock a răspuns (pentru pinky159):

Eu nu vreau sa ma impac cu el. Mi-am cerut scuze inca de atunci, am ramas prieteni... Eu vreau o relatie, dar nu cu el...

| Kamy11 a răspuns:

Nu trebuia sa asculti in gura lumii pentru ca vorbeste mult si prost.Sincer probabil asa sa simtit si el respins si acum se intoarce roata! Poate ar trebui sa vorbesti cu el sa iti ceri scuze eventual, ai ranit niste sentimente!

| wildfirerock a răspuns (pentru Kamy11):

Asta a fost unul din motivele despartirii, nu cel principal...Intre noi au intervenit parintii, d'asta ne-am despartit. Lui nu i-am spus niciodata ca as vrea sa ma despart de el din cauza ca i uratel.

| byanca20 a răspuns:

Incearca sa te faci placuta prietenilor si prietenii tai sa iti faca cunostinta cu alti prieteni de ai lor pe care nu ii cunosti! Asa poate ti se va schimba starea de singurateate! Fundabig grin:*